Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 25 éves srác vagyok és még...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

25 éves srác vagyok és még szűz, manapság ez már nagyon gáz? Vajon hol rontottam el, mit csináltam rosszul, hogy nem jött össze?

Figyelt kérdés
Kb olyan 16-17 éves koromtól próbálok becsajozni több kevesebb sikerrel, de igazán komoly kapcsolatot eddig nem sikerült összehozni. Már a létező összes csajozós stratégiát kipróbáltam, de mind hiába, nem értem, pedig nem vagyok egy kvazimódó vagy ilyesmi XD Adnátok néhány jó tanácsot vagy tippet, hogy végre fel tudjak szedni egy normális csajt? Nem szeretnék szüzen meghalni! :D

2015. szept. 11. 00:01
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok, nem tudok kapcsolatot létesíteni, az örömlányokhoz meg ózkodtam mindig elmenni,de csak az marad neked is, néha elmész egy széphez és kész.
2015. okt. 9. 20:56
 12/20 anonim ***** válasza:
Nyugi, nem egy nagy durranás a szex..
2015. okt. 9. 21:04
 13/20 A kérdező kommentje:
Aki minden nap csinálja, annak már biztos nem az! :)
2015. okt. 9. 21:25
 14/20 anonim ***** válasza:

Szia! Ne aggodj, nem olyan ciki mint amilyennek erzed. Lany vagyok szoval tudom hogy mi kell egy (normalis) lanynak.

1. Intelligens vagy?

2. Igenyes vagy a kornyezetedre?

3. Igenyes vagy a kulsodre?

4. Erdekel legalabb egy hangyanyit is az hogy normalis felnottkent elj majd a jovodben?

5. Van humorod?

6. Egy 10-es skalan legalabb 6-ot megut a kulsod?

7. Van annyi penzed hogy ne kelljen minden nap ugyanabban a ruhaban maszkalnod?

8. Tudsz tisztelni egy not, ha az kierdemli valamivel?

9. Megerto vagy egy novel ha "rossz napjai" vannak?

10. Jo vagy az agyban?

A fentiekre valaszolj magadban es akkor megtudod hogy milyen eselyekkel indulsz egy lanynal. Mivel nem tudod hogy milyen vagy az agyban, vedd azt, hogy pl. meddig birod a merevedest.

2015. okt. 9. 22:02
 15/20 A kérdező kommentje:

Hmm, csak ennyi? Nem hagytál ki semmit?

Mert mondjuk akkor már simán lehetnék még a szőke herceg fehér lovon...

2015. okt. 10. 10:07
 16/20 anonim ***** válasza:
Elég ha magadat adod, és valamilyen szinten talpraesett vagy.
2015. okt. 10. 10:40
 17/20 anonim ***** válasza:
A 15. kérései közül nálam is megvannak, egyet kivéve, és mindig magamat adtam de mégsem vagyok jó egyik lánynak sem.
2015. okt. 10. 14:11
 18/20 A kérdező kommentje:

Amúgy érdekes, hogy egy lánynak milyen "elvárásai" vannak egy fiúval szemben...

És mi ezekért mit is kapunk cserébe, egy puncit meg két mellet? Hát ez eléggé egy oldalú üzletnek látszik! :)

2015. okt. 10. 16:12
 19/20 anonim ***** válasza:
69%
Ha ez a felfogásod a nőkről (punci meg mellek? Mik ők, tárgyak?) akkor értem mi a probléma.
2015. okt. 10. 19:46
 20/20 anonim ***** válasza:
Hogy lehet ilyen tanacsot adni h menjen prostihoz? Wow
2015. dec. 28. 14:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!