Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet nemet mondani egy fiúnak, akit szeretsz, de ő csak kihasznál?
Ha már odáig eljutottál, hogy felismerted, belátod, hogy ő csak "élvezi, hogy veled mindent megtehet", gyakorlatilag kihasznál, és játszik az érzéseiddel, akkor szerintem először azt kéne eldöntened, hogy jó-e ez így neked, vagy sem.
Ha TÉNYLEG úgy gondolod, hogy ez nincs így rendben, és nem akarod ezt így tovább, akkor meg az egészséges önbecsülésedet és az akaraterődet lenne érdemes összeszedni, és végleg kilépni ebből a kapcsolatból.
Ha ezt mégsem akarod igazán, vagy nem vagy képes "fejben rendbe tenni", lezárni ezt először magadban, aztán vele, és végleg eltávolodni tőle, akkor meg szerintem ne kínozd saját magad feleslegesen azzal, hogy azon agyalsz, hogy ő kihasznál, te meg szereted, hanem ha tudod, próbáld úgy felfogni a dolgot, hogy amúgy sem tart semmi örökké, ami jó neked ebben a kapcsolatban, azt fogadd el és élvezd ki.
Én mondjuk ha így éreznék valaki iránt, és ő így bánna velem, akkor azt választanám, hogy kilépek az életéből, de hogy neked mi a jó megoldás, azt csak te tudhatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!