Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk titeket zavar, vagy inkabb izgat, ha egy lany szex kozben a csiklojat dorzsoli?
Jó ideig nem csinált ilyesmit a párom, mert hogy ő magának nem élvezi, de egy ideje elkzdte és néha néha csinálja egy kicsit. Látványnak marha jó. :D Viszont sokkal jobban élvezi, ha én csinálom neki szex közben, úgy hogy általában én szoktam.
26/F
Lány vagyok, bocs, hogy írok.
Én a volt pasimmal mindig csináltam, de az ő szexuális kultúrája annyi volt, hogy berakta a farkát, pumpált és ennyi, hiába próbáltam másképp, meg megbeszélni vele, nem ment. És ekkor megfogalmazódott bennem, hogy de jó b_szki, hogy a pasi élvezi a szexet, nekem meg még szex közben is maszturbálnom kell, hogy elélvezzek.
Csinálja a pasi, hátha úgy érzem, hogy a pasi elégített ki, és nem sorozatos maszturbációról és a férfi kelégítéséről szól csak a szexuális életem.
És azzal én sem értek egyet, hogy enélkül nem lehet elképzelni a szexet. Jó, ha izgatjuk a csiklónkat, de ez nem lehetséges mindig. Ha pasi lennék, kiábrándító lenne, hogy akármilyen pózban csináljuk, akármikor, akkor a csajnak az az első, hogy izgatja a csiklóját. Azokkal a kezecskékkel sokszor mást is lehet csinálni.
Visszatérve: nem baj, ha a férfi is tesz valamit a szexért, és ő elégíti ki a nőt. A pasiknak ez nem gáz, ők leszarják, izgassák magukat a nők, a nőket se nagyon érdekli, de jó lenne néha egy faroktól elélvezni, vagy ha azzal nem megy, mert a nő nem képes a hüvelyi orgazmusra, akkor legalább a kezével izgatná a nő csiklóját. De ez nyilván nagyon nagy kérés lenne, a szenzitív érzelmi világuk ezt nem bírnák ki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!