Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti szeretitek, ha egy lány vörösre rúzsozza az ajkait?
Szerintem a vörös egy szexi szín, de a sötét rózsaszín még jobb. Bár én lány vagyok, szóval elnézést hogy írok, de úgy vettem észre hogy több elismerő pillantást zsebelek be rózsaszín ajkakkal, mint vörös rúzzsal. :)
18L
Köszönöm a válaszokat! :)
Igen, azt gondoltam, hogy néhány embernek taszító, hiszen természetellenes, meg túl kihívó, szóval ezt tökéletesen megértem. :)
A lány válaszolónak írnám, hogy ezt én is átéltem, hogy a sötétrózsaszínnal több elismerő pillantást kapok. Viszont mikor természetes fényben megnéztem magam rájöttem, hogy a vörös árnyalat nekem annyira nem áll jól, mint a sötét rózsaszín, ami viszont nagyon. Elnézést, ha megsértelek, de nem lehet, hogy Veled is ez a helyzet? PErsze nem biztos, csak mondom. :)
Mindenkinek köszönöm a válaszát! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!