Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak! Ha választhatnátok egy B-s, C-s, D-s és E-s mellméret között, akkor melyiket választanátok? Illetve melyik lenne az a méret, ami "túl kicsi", illetve "túl nagy" (Nem csak a fent felsoroltak közül lehet választani. )?
Sziasztok...
Nos. Kosàr az csak egy dolog...
De ahhoz hogy meg tudjam àllapìtani a mell mèretèt szüksèges egy szàm is ami a kerület ès a hàt közötti összefüggèsre utal .
Pl 95d.
Nàlam ez így tökèletes. 38/f
80/B és 95/C között jöhet, de a 85/B az ideális számomra! ;)
Csak legyen! :D
30/F
gondolom normál testalkathoz kell ezeket érteni mert 120kilósan nem nagy erény egy Fkosaras mell sem :)
ezt figyelembe véve nekem a B tetszik legjobban esetleg a C
az ettől nagyobb mellek is lehetnek szépek de szerintem nagyon ritka a jól kinéző nagy mell
az meg elég lehangoló hogy csak melltartóban lehet szexelni mert különben csak két alaktalan tőgy
Nálam a mell D-től kezdődik.És csak natural!
F40+
A felsoroltak közül az E, de az ez felett lévők is nyugodtan jöhetnek! ;)
Én C-től felfelé szeretem a melleket, de ez természetesen nem azt jelenti, hogy az A vagy a B-s mellek nem jók! Kis mellben is vannak gyönyörűek és kevésbé azok ahogy mondjuk G kosarasban is van lógós meg gyönyörű feszes is! Ez változó! 24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!