Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Mekkora volt a legnagyobb, amivel mélytorkoztatok?
Figyelt kérdés
2015. szept. 9. 15:17
11/24 anonim válasza:
29cm
88/N
régi szép idők gyermekeim, régi szép idők.
14/24 anonim válasza:
Ha lenne olyan hölgy aki kipróbálná velem,felajánlom magamat.
16/24 anonim válasza:
Én például a mélytorkozást egyáltalán nem tudom élvezni. Azért csinálom, mert tudom, hogy a pasim imádja.
17/24 anonim válasza:
17 cm volt csak kevés ideig tudtam benn tartani. Nagyon görbe volt és nem illett a torkom formájához.
18/24 anonim válasza:
A közbevetett kérdésedre: Pedig igenis izgató érzés, amikor a pénisz átjut a garaton végre. Legalábbis szerintem. ;)
Mondjuk olyan igazán hatalmas méretű pasival még nem csináltam, az is igaz. Nekem is 18-19 cm körül volt a maximum, mint itt a többségnek, ahogy elnézem. :)
19/24 anonim válasza:
Nem szeretek melytorkozni, de pl. popsiba volt mar 23 cm is.
20/24 anonim válasza:
19-20cm
Bár ahogy elnézem a válaszokat és egyéb kérdéseket az oldalon vagy a pasik hazudoznak nekünk a méretről illetve a helyes mérés technikájáról vagy Magyarországon az elmúlt pár évben centikkel nőtt az átlagos péniszméret...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!