Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Itt a szilikonozás előtti...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Itt a szilikonozás előtti vagy utáni mellek tetszenek nektek jobban férfiak? Néha megéri megcsináltatni?

Figyelt kérdés

Persze lehet hogy ugyanabból a párból mindkettő tetszik, azt is megírhatjátok.

Néha azért megéri plasztikáztatni esztétikai szempontból?

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2015. szept. 9. 10:45
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
A harmadikat és az utolsót hülyeség volt megcsináltatni, azok úgy is szépek voltak. De a többi sem volt elfogadhatatlanul csúnya. A negyedikre mondom azt, hogy talán ott megértem a műtétet.
2015. szept. 9. 11:01
 2/10 anonim ***** válasza:

Én abszolut természetes párti vagyok.

1,2,4 egész jól sikerült, arra azt mondom, hogy oké, ha akarta jó lett élvezze, de a 3,5 nagyon gáz

2015. szept. 9. 11:13
 3/10 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy a legtöbb csaj szuper 3-as vagy 5-ös képen lévő cicikkel rendelkezik és meg akarják csináltatni. Ráadásul fiatalon. Elmebetegek!

A másik 3 képen pedig kb. 40 éves nők csináltatták meg. Nekik sem kellett volna ha odafigyeltek volna magukra egy kicsit. De a jojós fogyás és tsai tönkreteszik azt a szép testrészt. Anyámnak 60 évesen különb melle van mint a 3 képen szereplő kb. 40-es nőknek!

2015. szept. 9. 11:24
 4/10 anonim ***** válasza:

Az elsőnél és a negyediknél megértem a beavatkozást, előnyére változott a cici. De feltételezem, hogy az elsőnél nem volt feltöltés, csak felvarrás.

A többinél már változó. Azért mert kicsi, még nem lesz ronda a cici, vagy kevésbé kívánatos.

Egyébként mindegyik szép munka, de a hármasnál nem teljesen értem miért csináltatta meg. Elég fiatalnak tűnik, és amíg nem vállalt gyereket nem kéne felpumpáltatni a cicit, mert van akinek a terhesség alatt nő annyit és marad úgy, hogy pont jó lesz.

Meg terhesség alatt változik, ezért az aki gyerek után csináltatta meg és nem feltétlenül növesztette (mint az egyes is) az OK. A többi meg szo-szo, de a harmadik képen látható nő, vagy inkább lány szerintem elsiette. Ott kicsit indokolatlannak tartom, bár a végeredmény látványos lett és szép, de akkor is.

2015. szept. 9. 11:37
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

# 3

"Nekik sem kellett volna ha odafigyeltek volna magukra egy kicsit. ...."

Nem akarom megbántani az érzéseidet, de biztos vagy benne, hogy te így ismeretlenül meg tudod ítélni, hogy mi és milyen mértékig járult hozzá ahhoz, hogy ennek a három nőnek a melle nem úgy néz ki kb. 40 évesen, mint a te anyukádé akárhány évesen?

Jó dolog odafigyelni magadra, meg nem jo-jó diétázni, de ilyen téren vannak még nagyobb befolyással bíró tényezők, mint puszta genetika, ami nem csak a mell méretét, hanem alakját is jelentős mértékben meghatározza, és nem utolsó sorban az, hogy valaki hány gyereket szül és szoptat.

Én nő létemre több száz nőt láttam már fedetlen keblekkel öltözőben, zuhanyzóban, és nem ritkán láttam akár 18-20 év körüli nőket olyan alakú mellekkel (nagyon lógó mell, lefelé mutató mellbimbó, stb.) már ennyire fiatalon, amit te itt kellő odafigyeléssel elkerülhetőnek tartasz a 40-es korosztálynál is, szóval számomra egy kicsit elhamarkodott következtetésnek tűnik ez a meglátásod.

Van olyan, 15 éves korom óta ismert barátnőm, akinek ahhoz nagyon hasonló mellei vannak, mint itt a 2. képen, meg olyan is, akinek 85/C kosaras, és mellé olyan formás és ruganyos, hogy soha még csak melltartót sem hordott, mert nincs mit tartani rajta.

Ha te látnád a mostani állapot, akkor ugyanígy levonhatnád a következtetést arról, hogy kettőjük közül ki mennyire figyelt oda bizonyos dolgokra, életmódra, diétára stb., én meg - mivel láttam őket ruha nélkül 18 évesen is - tudom, hogy alig változott valamit a mellük alakja, és amit te esetleg odafigyelésnek, vagy éppen a hiányának tulajdonítanál, az szimplán szerencsés vagy kevésbé szerencsés öröklött genetikai adottság.

2015. szept. 9. 14:19
 6/10 anonim ***** válasza:
Szerintem jobban néznek ki a szilikonos mellek(egyébként nem rajongok értük),és mint ahogy elöttem irták,a mellek külseje inkább genetika,mint korfüggő.
2015. szept. 9. 15:35
 7/10 anonim ***** válasza:

egyedül az első képen tetszik jobban a megcsinált cici

de ott is nagy a sansz rá hogy saját anyagból dolgoztak :)

amúgy ismeretlen nőknél ruhában jó esetben nem lehet megmondani hogy szilikonos mell

viszont nekem párnak nem kell mert maga a tudat zavarna hogy bele van ültetve valami

még ha esztétikailag jobban is nézne ki pusztán a tény hogy szilikon az taszítana

2015. szept. 10. 05:57
 8/10 anonim ***** válasza:
Az utolsó olyan szép volt előtte!
2015. szept. 11. 19:18
 9/10 anonim ***** válasza:

az 1. és 4. jo döntés volt.de a 4 a pötyökkel is kezdhetett volna valamit.

a 2. nak zsírleszívás kellet volna.

a3. és 5. fölösleges volt.

az 5. szerintem gyönyörű volt,utána átlagos szikon lett.

2015. szept. 13. 00:33
 10/10 anonim ***** válasza:
A negyedik fantasztikusan sikerült! Ha minden szilikon mell ilyen formájú lenne, akkor imádnám őket, de ez sajna ritka. ÍGy maradok a természetes nagy mellek pártján. Egyébként az első előtte is szép volt, a másodikat, a negyediket és az ötödiket pedig érdemes volt megcsináltatni, mert a kis mell csúnya.
2016. febr. 10. 18:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!