Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, érdekelne a véleményetek egy ilyen szituácioban mit reagálnátok stb?
Egy srác akivel kezdtek jóba lenni elhív magához iszogatni.
Késő este ott vagytok nála a teraszon iszogattok. Aztán a srác meséli, hogy tetoválást akar, jon a kérdés, hogy hova. A srác felál "megmutatom" kigombolja a nadrágját és mutatja a csípőtől lefele, hogy ide. De mivel kivan gombolva a nadrág és nincs alsónadrág így látszik a péniszének majdnem fele. Ti erre, hogy reagálnátok? Mit szólnátok hozzá? Tetszene? Légyszi kórt is írjatok!
20/F
én nem egészen értem a válaszadókat :D
ha már felmegyek iszogatni, nyilván bejön a srác, pláne még 20 évesen simán nevetnék egy jót a dolgon és valami jó megjegyzést is elsütnék, aztán valószínű szex lenne a vége.
Ma már nevetni nevetnék de 25 évesen ennél több kell hogy valakivel lefeküdjek, és kiábrándító lenne
(pláne ha nem tud helyesen írni)
Én ettől 20 évesen és most, 30 évesen is menekülőre fognám, továbbra is, második átgondolásra.
Már akkor is többet vártam ennél egy férfitől. Ma meg pláne.
Nem, egyáltalán nem tetszene, szánalmasnak tartanám, hogy ilyen ostoba trükkökkel akarja előkapni a farkát.
Egy FÉRFI (így, nagybetűvel) inkább a nőben próbálja felkelteni a vágyat. Nem, a nők számára a farokmutogatás nem vágykeltő. Az a vágykeltő, ha udvarolnak, bókolnak, kedveskednek neki, és a nő maximálisan NŐ-nek érezheti magát az adott férfi mellett.
Az általad felvázolt esetben erről szó sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!