Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, érdekelne a véleményet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, érdekelne a véleményetek egy ilyen szituácioban mit reagálnátok stb?

Figyelt kérdés

Egy srác akivel kezdtek jóba lenni elhív magához iszogatni.

Késő este ott vagytok nála a teraszon iszogattok. Aztán a srác meséli, hogy tetoválást akar, jon a kérdés, hogy hova. A srác felál "megmutatom" kigombolja a nadrágját és mutatja a csípőtől lefele, hogy ide. De mivel kivan gombolva a nadrág és nincs alsónadrág így látszik a péniszének majdnem fele. Ti erre, hogy reagálnátok? Mit szólnátok hozzá? Tetszene? Légyszi kórt is írjatok!

20/F

2015. szept. 8. 23:11
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

én nem egészen értem a válaszadókat :D

ha már felmegyek iszogatni, nyilván bejön a srác, pláne még 20 évesen simán nevetnék egy jót a dolgon és valami jó megjegyzést is elsütnék, aztán valószínű szex lenne a vége.

Ma már nevetni nevetnék de 25 évesen ennél több kell hogy valakivel lefeküdjek, és kiábrándító lenne

(pláne ha nem tud helyesen írni)

2015. szept. 9. 09:40
 12/13 anonim ***** válasza:

Én ettől 20 évesen és most, 30 évesen is menekülőre fognám, továbbra is, második átgondolásra.

Már akkor is többet vártam ennél egy férfitől. Ma meg pláne.

2015. szept. 9. 10:30
 13/13 anonim ***** válasza:

Nem, egyáltalán nem tetszene, szánalmasnak tartanám, hogy ilyen ostoba trükkökkel akarja előkapni a farkát.

Egy FÉRFI (így, nagybetűvel) inkább a nőben próbálja felkelteni a vágyat. Nem, a nők számára a farokmutogatás nem vágykeltő. Az a vágykeltő, ha udvarolnak, bókolnak, kedveskednek neki, és a nő maximálisan NŐ-nek érezheti magát az adott férfi mellett.

Az általad felvázolt esetben erről szó sincs.

2015. szept. 9. 14:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!