Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Szerintetek ez jó? Többi lent.
Figyelt kérdés
A partneretek hamar benedvesedik? Nem jobb úgy mond "megküzdeni" erte? (pl nyalás stb) L2015. szept. 8. 22:40
2/11 Igen, én vagyok! :) válasza:
Igen jó. Nem jobb küzdeni.
3/11 anonim válasza:
Nem zavarna! Attól, hogy nedves, még lehet vele cicázni szex elött!
4/11 RRR válasza:
a legjobb
bár szívesen küzdök is ,ha kell:DDD
5/11 anonim válasza:
Amúgy is kell nyalni is, szóval előjáték szempontjából mindegy.
De élvezetre jobb valamivel. Látványra sokkal jobb.
6/11 anonim válasza:
El tudom képzelni, hogy ez olyasmi lehet, mintha tőled azt kérdeznék, hogy jó-e, ha a férfinak már a meztelen tested látványától, vagy egy ruhán keresztüli érintésedtől is hamar erekciója lesz, nem jobb-e, ha úgymond neked kell "megküzdened" azért, hogy felállítsd a péniszét.
7/11 anonim válasza:
a káróbáró se áll fő ha nem nyúkász hozzáá
9/11 anonim válasza:
Nekem most küzdenem kell. De olyat akarok akinek már akkor tocsog, amikor lehúzom a bugyiját;)
10/11 anonim válasza:
én attól is benedvesedem , ha az akit szeretek szépeket mond, és ez általában imponáló szokott lenni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!