Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mit lépnétek, ha a barátnőtök az ágyban ravasz módon prosztatamasszázst kezdene el rajtatok végezni?
Amit csak akkor vennétek észre, mikor már bent van az ujja a hátsótokban.
Összevesznétek vele emiatt? Vagy inkább teljesen együttműködőek lennétek vele, mert már éreznétek, hogy nagyon kellemes érzés lesz és hatalmas orgazmus van kilátásban?
Szerintem önkéntelenül is eltörném neki farpofákkal...
Szakító ok.
Szerintem a többség kb. azt, amit te szólnál akkor, ha a barátod "ravasz módon" egy váratlan mozdulattal feljuttatná az ujját oda, ahol neked nincs prosztatád.
Ha ilyen szeretnél csinálni a barátodnak, szerintem nagyon finoman hozd szóba egyszer egy megfelelő pillanatban, nézd meg, hogy hogyan reagál, és tarts tiszteletben a döntését.
Ha ilyet csinálnál egyszer anélkül, hogy ő szeretné, egyrészt jogosan lenne rád irtó dühös, és nem csak azért, mert fájdalmat okoztál, másrészt szerintem jó eséllyel még akkor is elvennéd tőle a kedvét, ha esetleg egyébként mozgatná a fantáziáját.
Fordítva egyébként úgy éreznéd, hogy rendben lenne egy ilyen "meglepetés anális ujjazás"?
ha 1ik pillanatról másikban benne lenne az ujja 1 segglyukban akkor akit analizál az ordítana fájdalmában.
eleve káros is [lehet] az egész, és jobb alaposan előkészíteni a dolgot. látszik h téged még nem tosztak seggbe. de az se biztos h csak úgy be tudnád gyömöszölni az ujjad egykönnyen. az h pl fingáskor könnyen nyílik a lyuk, az belsőnyomásból származó ürítési reflex. magyarul 1 irányú út.
válaszolva a kérdésre: elutasítanám. viszont az ember mindig próbál ujítani... esetleg 40-50éves koromban pozitívabban állnék a dologhoz, de én magam nem hoznám fel akkor se, és ha soha nem is lesz részem az egészben se venném soha zokon
/24f
Rögtön átraknám a f#szomat a torka mélyére és a gyomráig nyomnám és megkérdezném hogy neked ez jó?
Különben is ki csinál ilyet aki józan, csak úgy minden előzmény nélkül??
Ennyire nagy orgia volt?
viccből én is a farkam beraknám a kis seggébe... ;)
Pont ma derült ki hogy haverom azért dobja a csajait mindig mert elvárja hogy a lány csinálja neki de eddig csak 1-2 lány csinálta meg neki.
Én személy szerint kihagyom mert szerintem bvzis doog meg elég ha a doki csinálja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!