Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők ti miért festitek ki a körmeiteket?
Kizárólag mgatoknak akartok tetszeni, vagy ez egy tudatos cselekedet azért, hogy a férfiak is felfigyeljenek rátok? Nyilván tudjátok, hogy ez nagyon szexi. Mi a kedvenc színetek/körömtípusotok?
Kort is érdemes lenne írnod a kérdés miatt.
Mert nekem így tetszik, és mert a lakk erősíti is a körmöket. Nem törik könnyen!
Nekem az ápoltsághoz hozzátartozik ez is! :) És a férfiak miatt is, mert nyilván megnézik a női kezeket! :)
én totál leszarom a női kezeket.
25F
Én mindenféle színt használok, főként azért mert feldob a sok árnyalat. 😊
18L
Mit szeretünk mi, nők? Az esztétikus dolgokat. Mit szeretünk még ennél is jobban? Ha mi magunk vagyunk esztétikusak.
Jobb ránézni a kezemre, ha szépen ki van lakkozva.
Ha rossz napom van, akkor néha azzal is jobb kedvre tudom magam deríteni, ha kifestem a körmöm, csinálok magamnak egy jó frizurát, még akkor is, ha amúgy nem megyek sehová.
Nem kell minden női cselekedetbe belenézni, hogy a férfiaknak akarunk tetszeni.
4 írta jól: soha az életben nem találkoztam olyan pasival, akit kicsit is érdekelték volna a körmeim.
Ahhoz tudnám hasonlítani a dolgot, mint amikor az apám (ok, nem tudom, hogy ez mennyire elterjedt jelenség pasi körben, de a lényeg átjöhet ebből a példából is) néha körbejárta a kocsiját, és letörölgette róla a legapróbb foltokat is.
Ez esett jól a lelkének, nem akart ő senkinek imponálni.
21/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!