Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyire érdekel titeket nők...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire érdekel titeket nők az, ha irányíthatjátok a férfinek a nemi szervét?

Figyelt kérdés

Csak egy szimpla kérdés, nem párkeresés meglehet nyugodni. Főleg az érdekelne, hogy alkalmaznátok esetleg egy farokketrecet és csak ti döntetnétek arról, hogy mikor szabad a párotok nemi szerve avagy sem. Ismét nem párkeresés, csak engem nagyon érdekelne ilyen nő, a véleménye és a tapasztalatai, mert rajtam még nem volt, de biztos nagyon jó.

22/F

2015. szept. 7. 17:13
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

9: valóban volt ilyen az előző században de én ezt beteg dolognak tartom. Volt olyan cucc is ami megrázta a srácot ha éjszaka felállt neki. Szörnyeteg lehetett az a szülő, aki ilyet alkalmazott.

Az teljesen más, ami ma van. Ez egy szexjátékszer, amit valaki tényleg csak játékra, valaki meg komolyan, 24-7 használ. Egy "SZOLGA" feliratú nyakörv is lehet rajtad pár órára, meg nonstop is. Meg az egész kapcsolat működhet így, 24-7, vagyis akkor épphogycsak jó, ha az erényöv mindig rajta van.

Ugyan nem hinném, h sok embernél ez reális lenne.

Az olcsóbb, műanyag változatot én is próbáltam, de aludni nem bírtam benne. Jó ideje a szekrényben hever már. Ráadásul ki tudom venni belőle a farkam, ha nagyon akarom, szóval ez tényleg csak játékra jó, 1-2 órára. Arra viszont elég izgalmas is tud lenni, főleg ha asszonyka is gonoszkodós kedvében van :)

Az igazi, acél erényövekre még kiváncsi vagyok, állítólag abból nem lehet kiszökni, ellenben lehet aludni benne, és még kényelmesebb is. Nem esik szét és lévén nem műanyag higiénikusabb. Csak hát sok pénzbe van...

Egyébként egyszer kinn voltam egy ilyen erotika expo-n Németországban, és ott megkérdeztem egy arcot (akinek szexshopja volt) h mennyi erényövet adnak el. Akkor ő azt mondta, h számot nem mondhat de a top 5-ben benne van. Ami az éves forgalmát nézve egy-egy szexshopnak brutális, ha máshol is ilyen az arány.

Szóval ez azt jelzi, hogy sokkal több szubmisszív férfi, és nyitott párocska van, mint hinnénk ;)

2015. nov. 15. 18:22
 12/16 anonim ***** válasza:

Ez valóban igaz, hogy rengeteg erényövet adnak el.

Főleg azért a szexjátékszereket amik nem alkalmasak állandó viselésre.

Annyira nem drága a fém öv. Kb 300 e Ft. Oszd el 365 nappal ha rendszeresen viseli. Az nincs 1000 Ft/nap.

Valószínűsítem nem 1 évig viseli, aki ilyet vesz.

Én arra lennék kíváncsi, hogy idehaza hány férfi és hány nő visel alkalmanként, vagy állandóan erényövet.

Az arány 75%férfi és max 25% a nő.

2015. nov. 18. 17:18
 13/16 anonim ***** válasza:

Egy ilyen statisztikára én is kíváncsi lennék egyszer, hogy mennyien vásárolnak erényövet, és abból mennyien hordják rendszeresen.

Meg arra is akkor már, hogy 10-20 évvel ezelőtt mekkora volt ez a szám, azaz hogy terjedt-e a dolog azóta, és mennyire. Szerintem igen, legalábbis én az ezredfordulón még nem is hallottam róla, úgy emlékszem. Ma meg már valóban az egyik legnépszerűbb szexuális segédeszköz lehet, helytállónak tűnik a fenti kijelentés.

Illetve ha már itt tartunk, én még egy olyan statisztikára lennék kíváncsi nagyon, hogy a férfiak esetében a péniszméret és eközött pontosan milyen összefüggés van. Mert az az eddig hallottakból meg a neten olvasottakból nekem teljesen egyértelműnek tűnik, hogy túlnyomó többségben azok hordanak erényövet, vagy vágynak ilyenre, akiknek alapból kicsi, vagy legalábbis átlagon aluli. Persze értem, hogy cikinek gondolják mások előtt, meg a szexre alkalmatlannak tartják, ezért úgy érzik, hogy az övék jobb bezárva, de ez akkor is tök érdekes szerintem.

2015. nov. 19. 18:55
 14/16 anonim ***** válasza:

Szerintem nincs összefüggés a pénisz méret és az erényöv között.

Több helyen lehet olvasni hogy sokaknak a méret miatt nem megfelelő egyik vagy másik erényöv.

2015. nov. 19. 19:14
 15/16 anonim ***** válasza:

Szerintem egyértelműen van összefüggés. Tényleg a személyes beszámolók és történetek többsége arról szól, ahogy egy átlag alatti méretű pasi végzi erényövbe zárva. De láttam például olyan felmérést is, ahol férfiakat kérdeztek a cuckolddal kapcsolatosan, hogy történt-e velük hasonló, vagy izgatja-e őket a dolog, és akik igennel válaszoltak, azoknál a statisztika úgy oszlott meg, hogy a megcsaltak vagy megcsalásról fantáziálók között a kis méretűek voltak egyértelmű többségben. Emellett általában kevesebben vannak azok, akiket az a szerep izgat, hogy egy másik pasi nőjét dughassák, de közöttük meg éppen a nagy méretűek vannak többségben. Persze nem azt mondom, hogy a méreten múlik minden, az alapján dől el automatikusan, de az szerintem vitathatatlan, hogy statisztikailag van kimutatható összefüggés.

Méretproblémák pedig ettől még nyugodtan lehetnek. Már csak ha abból indulunk ki, hogy a merev méret mellett minden férfinek van egy lankadt is, és a kettő nagyjából független. Márpedig az erényövnél mind a kettő fontos: olyannak kell lennie, hogy lankadtan elférjen benne kényelmesen, mereven viszont semmiképpen se férjen el. És hiába 12 cm mondjuk valakinek állva, ha mellette lankadtan 10 cm, akkor a gyártók által neki tervezettbe alig fér majd bele. Ha meg a 12 cm mellett lankadtan 4-5 cm, akkor ugyanabban az erényövben lötyögni fog neki, esetleg még ki is tud bújni belőle, amikor a hidegben még jobban összemegy.

2015. nov. 25. 18:21
 16/16 anonim ***** válasza:

Saját tapasztalatom azt mutatja, hogy nem méret függő.

A nagy méret is kerülhet erényövbe, csak kicsit macerásabb hordható övet találni neki.

2015. nov. 26. 16:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!