Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A férfiak szeretik, ha egy nő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak szeretik, ha egy nő nyalogatja a heréjüket, mellkasukat, mellbimbójukat?

Figyelt kérdés
Nekem ez egy külön "fétisem", ha lehet ezt így nevezni, bár nem tudom, hogy a férfiak többsége mennyire tolerálja ezt :)

2015. szept. 6. 20:15
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Jöhetsz a herémre! ;)
2015. szept. 6. 20:33
 12/20 anonim ***** válasza:
én azért vagyok oda ha a popsilyukat nyalogatja.
2015. szept. 6. 20:42
 13/20 anonim ***** válasza:
Ezek nekem nem jönnek be. Csak a szopás. Számomra természetes, hogy viszonozzam is, de csak ha nő az illető!
2015. szept. 6. 20:48
 14/20 anonim ***** válasza:
Hű, a pasim megőrül, ha nyalogatom, szopogatom a heréit. Először meglepődött, mert ilyet még senki nem csinált vele, de most már ki is követeli magának :)
2015. szept. 6. 21:01
 15/20 anonim ***** válasza:

"Ezek nekem nem jönnek be. Csak a szopás. Számomra természetes, hogy viszonozzam is, de csak ha nő az illető!"

Na ez elég érdekesre lett megfogalmazva : )

2015. szept. 6. 21:05
 16/20 anonim ***** válasza:

Ja, mit is akar szopni egy nő testén? :D

Na jó, végül is lehet a mellbimbókat, vagy a csiklót. :)

2015. szept. 6. 23:07
 17/20 anonim ***** válasza:

# 17: Spoiler-alert!

A viszonzás alatt kinyalást értett.

2015. szept. 6. 23:10
 18/20 anonim ***** válasza:
Zacsim nem szeretem, nekem az kellemetlenül csiklandós a többi nem zavar, ha neki jól esik :D (a mellbimbóm kifejezetten szeretem, ha nyalogatja) :D
2015. szept. 7. 11:49
 19/20 anonim ***** válasza:
én azt is szeretem ha egy fiú nyalogat.
2015. szept. 13. 00:38
 20/20 kövérnőtimádó ***** válasza:
Jajj Istenem, imádom!Beleremegek az emlékébe, pedig csak egyszer volt részem benne, hogy a menzesze miatt nem bújhattam belé, de arra kért a Zsuzsinka, hogy feküdjek hanyatt, verjem ki bátran, s Ő közben a herémet nyalogatta, szopogatta. A mennyekben voltam. A mellbimbóimmal pedig Gabika őrjített meg. Áldott az emlékük! 62 F
2017. jún. 25. 14:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!