Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti benne lennétek a vaginális szexben, vagy azt is kihagynátok, mert fáj?
Nem, pontosan arra gondolok, amit kérdeztem.
És nem provokatív a kérdés. Nem ismeritek a viccet? Egyébként a következő szövegből indulok ki: "Pierszing: igen; tetoválás: oké; anális szex: nem, mert az fáj."
Meg aztán én nem igazán hallottam olyanról, hogy a börtöntöltelék férfi panaszkodott volna olyanról, hogy szétb.ssza a többi rab a p.csáját. Persze elhiszem, hogy vannak olyan börtönben lévő férfiak, akiket ez enyhén szólva is elkeserít.
Perverz sem vagyok, de hát egyszer élünk.
Ha nő csinálja neked, akkor mitől lenne b...zis, ha fordítva nem tartod annak?
A homoszexuálisoknál szerinted csak a passzív fél homoszexuális, az aktív nem???
Ha meg az a gondod, hogy perverz, akkor miért nem tudod elfogadni, és miért nem tartod természetesnek, hogy a nők között is van, aki annak érzi, vagy bármi más okból van vele ellenérzése, vagy simán csak pont úgy nem vágyik rá, hogy pénisz vagy bármi egyéb kerüljön az ánuszába, mint ahogy te sem vágysz rá?
És megértem a nőket, persze.
Most döbbenek rá milyen groteszk világban élünk. Valami szép, valami ronda, van rendezettség és léhaság. De most nem fogok regényeket írni a gondolkodás módomról, sokszínű viselkedésemről és a világról. Ideje aludni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!