Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tereljem el a gondolataim?
Mostanában állandóan a szexen jár az eszem, és képes vagyok lassan bármitől benedvesedni. Ami jó, hogy hamar nedvesedek, de vinni cserebugyit már annyira nem móka :D
Mivel tudnám elterelni a gondolataimat? Járok sportolni, az nem sokat segít.
26L
héé.. vigyázz magadra kislány, mert tele van ez az oldal beteg állat perverzekkel, és ennek mintapéldányát itt láthatjuk
elhiszem, hogy hiányod van, tudom milyen... nekem is az van és ráadásul dolgozik a barátom, de megoldom szexchattel, vagy bármi mással
te is tedd ezt :) és beszéld meg a problémákat a sráccal, illetve ami nem megy, nem kell erőltetni
bónusz tipp: ha a srác nem kívánja magától, az akár azért is lehet mert te vagy a rámenős vagy túl sokszor neki esel, csillapítsd le magad és legyél vad, hagyd hogy levadásszon és visszajöjjenek a férfiúi ösztönei... onnantól már csak egy lépés a gyakori fenséges szex ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!