Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nagy pénisszel nem lehet nagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy pénisszel nem lehet nagy élvezetet okozni?

Figyelt kérdés

Úgy értem, hogy nekem csak nagy férfiassággal rendelkezö barátaim voltak eddig, 18-20 cm, és a hüvelyi orgazmus sosem sikerült. Fájt is, hogy olyan nagy. De attól is függ, hogy csinálják...Szóval egy 16-17 centis sokkal jobb egy nőnek, igaz?

21/L

2015. szept. 4. 08:47
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

nekem 17es van és eddig egy barátnőm sem paanszkodott... Nem a méret a lényeg, hanem a technika... lehet nagy farka az embernek ha nem tudja használni.

pár hónapja volt itt egy lány aki mondta, hogy a pasijának alig 14 centis volt de sorozatos orgazmusa volt a nőnek mellette...

A szex nem csak fürészelésből áll... A Szex akkor jo ha mindkét félnek örömet okoz és nem "napi rutin" vagy "csináljuk ettől leszünk menők" témaként kezelik. Nem véletlenül hívják szeretkezésnek is... A másik félnek valő örömszerzés az elsödleges cél. Ha a pasi arra koncentrál hogy a nőnek jo legyen és a nő arra koncentrál hogy a pasinak jo legyen akkor végeredményben mindkettönek jo. És ez nem farokméret kérdése...

2015. szept. 4. 08:56
 2/7 anonim ***** válasza:
Természetesen lehet, csak nem neked, valószínű, te szűkebb vagy, s a kisebbet jobban fogod élvezni. De itt rengeteg lány van aki meg pont ezt a méretet szereti, mert ők azt szeretik ha szétfesziti.
2015. szept. 4. 08:59
 3/7 anonim ***** válasza:

:-D

lehet h soha nem lesz hüvelyi orgazmusod

ez is benne van a pakliban

vagy csak a 30-40 éveidben sikerül elérned

am meg ha fáj akkor hogy élvezed?

általában az átlag méret a legjobb az se nem kicsi se nem nagy :-)

de az orgazmuskészséged nem a pénisztől függ !

tény h sok függ attól h mennyi előjáték volt, mennyire vagy olyan hangulatban, eléggé nedvesedsz e, mennyire jó a pasi, figyel e rád ? stb...

2015. szept. 4. 09:01
 4/7 anonim ***** válasza:
#2 Miért nem dolgozol, nincs elég munkád? Szólok a főnök bácsinak! :D
2015. szept. 4. 12:13
 5/7 anonim ***** válasza:
Te meg ki vagy? :) jelen pillanatban nincs főnököm, én vagyok a főnök. :)
2015. szept. 4. 13:07
 6/7 anonim ***** válasza:
Nőtől is függ, nekem meg pont a 18-20 centis az, ami még nem fáj, viszont hatalmas élvezetet nyújt.
2015. szept. 4. 13:49
 7/7 anonim ***** válasza:
Nálam pont hogy a 18-20cm a nyerő és csak azzal tudtam eddig elélvezni.
2015. szept. 4. 16:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!