Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok a harisnya ki szerint teszi szexivé a női lábat? Írjatok életkort is.
A harisnya botrány szexi... annak akinek amúgy is majdnem botrány szexi lábai vannak :)
Kiemeli a vonalakat, de van amikor nem érdemes kiemelni őket :)
Amúgy szerintem sok lány élvezi ha szexi harisnyát hord, nem csak mert a pasiknak tetszik.
Vagy nem??
Szerintem ultra szexi! Én is annak érzem magam benne, főleg ha egy különleges darabot hordok éppen. A barátom pedig oda meg vissza van a combfixekért, ill. a hagyományos fekete harisnya+vékony, szexi mintás tanga kombóért.
Azért szerintem, egy alacsony, duci, és rövid lábú lány ne a lábát emelje ki... Inkább az átlagos, vagy hosszú lábúak. Vagy meg kell találni h pl ne vegyen fel mintásat, csak feketét, testszínűt.
Nekem teljesen átlagos lábaim vannak, mondhatni hosszúak. A combom épphogy összeér, tehát ultra vékonynak sem mondható. Persze sokaknak jól áll, és egy szép cipôvel, ruhával kombinálva sok-sok embernek szexi tud lenni! Üdv. 32/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!