Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl nagy elvárás a férjemmel szemben, hogy 2-3 hónap után végre lefeküdjön velem?
Figyelt kérdés
26 évesek vagyunk,2 éve házasok.Az utóbbi hónapok elég nehezek voltak,sajnos sokat veszekedtünk.Majdnem két hete nyaralunk,ami szintén nem zökkenőmentes,mert közbejött egy-két probléma,de én igényelném,hogy a mindennapi gondok ellenére együtt legyünk.Ma is elmentünk pár barátunkkal szórakozni és én megkértem,hogy ne igyon túl sokat,hogy alvás helyett foglalkozzon velem,de még mindig a fiúkkal iszik,ahelyett,hogy velem lenne.Én már ezt nagyon nem bírom.Még beszélgetni se nagyon jut rám energiája,nemhogy másra.2015. szept. 2. 00:03
11/36 anonim válasza:
# 9: Ez elég szomorú, hogy beérnéd egy rossz kapcsolattal is, csak hogy legyen már valaki... valószínűleg ezért nem találsz senkit, mert ez érződik rajtad, hogy már ennyire mindegy, csak valaki legyen....
12/36 A kérdező kommentje:
Azt gondoltam,meg néha gondolom,hogy nem a szex a lényeg.De olykor pedig nagyon is lényegesnek érzem,mint például most.Ez lett volna az utolsó nyugodt esténk,amikor együtt lehettünk volna,de nem lett belőle semmi.
2015. szept. 2. 00:19
13/36 anonim válasza:
Nem azzal van a baj,hogy 24 évesen házasodtatok össze! Hanem az emberrel van baj akihez hozzá mentél!
14/36 anonim válasza:
Tévedsz! A szex a kapcsolat 1/3-ad része.
15/36 anonim válasza:
# 12: nem csak a szex fontos, de ha hiányzik, az komoly problémát okoz.
Adott esetben pedig nem csak a szexszel van a gond, hanem azzal, hogy a férjed magasról tesz az igényeidre, a kéréseidre, és esze ágában sincs figyelembe venni, hogy TE mit szeretnél.
Emellett pedig (te írtad) van ott más baj is, ha folyamatosan veszekedtek...
16/36 anonim válasza:
Állandóan csak a sex.....nem lehet élni sex nélkül...csak a sex , ha nincs sex akkor menj a oda.../.....sex....sex..... ez az élet .....a sex....
17/36 anonim válasza:
Én szívesen kielégíteném a vágyaidat :))
18/36 anonim válasza:
Csudálatos dolog a házasság, ugye?
Szextelenségre ítélve életed végéig...
19/36 anonim válasza:
Két lehetőség van: sok a problémátok,kultúráltan megbeszélitek.
Ha ez lehetetlen,váltok.
20/36 anonim válasza:
Én barom voltam,hogy vártam 4 évig,hátha kijózanodik, és beszélhetünk,ne adj isten lesz szex. Elvesztegettem az életemből 4 évet,ami csodás is lehetett volna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!