Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Előfordult már veletek, hogy álmaitok nőjével gabalyodtatok össze, akiről már régen fantáziáltatok? (persze szűzként)
Figyelt kérdés
Mennyi idő alatt élveztetek el? Nekem szerintem elég lenne, ha megfogná a farkamat, azonnal végem lenne. Történtek is jöhetnek! 22/F, szűz.2015. szept. 1. 23:43
1/10 anonim válasza:
Én nem gabalyodtam bele álmaim nőjébe mert nem lógtak ki belőle ágak, de amúgy kevés céklát eszel és nem látod a krumplit.
2/10 A kérdező kommentje:
What are you talking about?
2015. szept. 1. 23:47
3/10 anonim válasza:
I was talking about potatoes, if u eat more of them, u will get some serious injury, for example: acne or headaches.
4/10 A kérdező kommentje:
Why did you talk about potato? I do not understand.
2015. szept. 1. 23:53
5/10 anonim válasza:
I dont know, im just stupid as fk, why dont u eat something?
7/10 A kérdező kommentje:
I ate some porridge with milk, so I am not hungry. I think it is not a stupid question notwithstanding you said that.
2015. szept. 2. 00:01
8/10 anonim válasza:
- bocsi, hogy közbeszólok - de elméletileg a barátom ilyen volt. Sokáig csak barátok voltunk mégis többet érzett irántam, aztán… én vettem el a szüzességét és szerettem bele, mielőtt ő bevalhatta volna az érzéseit.
9/10 A kérdező kommentje:
I also do not understand, why were you lumping this shit.
2015. szept. 2. 00:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!