Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől ilyen bonyolultak a nők?
Egy lányismerősömmel beszéltem, és pont szóba jött az, hogy bonyolultak a nők..és ezt pont ő mondta, hogy ne keressek bennük logikát, mert nincs..
Mégis mi okozza ezt, hogy lehet azért valamit megtudni róluk/rólatok? :)
Mi nők már csak ilyenek vagyunk! :D
Mit szeretnél tudni rólunk?
Köszi hogy megmondtad helyettem :D
Egyetlen egy dolog van, amit minden nőről megtudhatsz: két x kromoszómájuk van, és nincs egyetlen egy y sem. Az összes többi dolog meg pont olyan, mint a férfiak esetében: van ilyen is, meg van olyan is.
De ha nem értesz egyet velem, akkor mondd el nekem, hogy mit lehet a férfiakról megtudni!
Ugyan. Minden ember más. Ez pedig azt jelenti,hogy mind férfiak mind pedig nők között lehet találni bonyolultabb eseteket.
A nők nem bonyolultak,ha pedig valamit nem értesz valakivel kapcsolatban szimplán rá kell kérdezni és hallgatni kell. Hidd el 10/9 ember elmondaná a problémáját ha látná,hogy tényleg érdekel.
Minden logikátlan viselkedés/gondolkozás mögött ott van valami kiváltó ok.
Ha például egy nő nagyon bizalmat a férfiak felé annak oka lehet az,hogy előtted már 5 fiú átverte,így egyből érthető,hogy óvatos.
Pontosan nem értem a kérdést. Ez a mindent tudni akarunk a nőkről elég tág és értelmetlen,mert mint mondtam mindenki más. Ha van valami konkrét kérdésed arra nagyon szívesen válaszolok,legalábbis megpróbálok,de arra ne kérj,hogy az összes nőtársam gondolatát leírjam.
A lényeg-amire talán kíváncsi vagy- az,hogy a legtöbb nő érzelmesebb,mint a férfiak,tehát szeretik a dolgokat a szívükre venni és mindent megoldani,tökéletesek lenni. Ez egy idő után pedig teher lesz és jönnek a problémák amik miatt nem értik meg őket.
De ez is egy hatalmas általánosítás,nem egy nőt ismerek akinek a gondolkodása férfiasabb,mint egy két férfié :D
"Mitől ilyen bonyolultak a nők?"
Miattatok!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!