Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk! Így is bűn szilikon...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Így is bűn szilikon melleket csináltatni?

Figyelt kérdés

Kiakasztottam az összes létező internetes melltartó méret kalkulátort. Annyira lapos vagyok, hogy nem tud rá létező méretet megadni (kicsi a különbség a mell alatti körméretem és a mellbőségem között).

Nem a pasik miatt szeretném, hanem magam miatt, mert szeretnék normális melleket, hogy szép legyen, fel tudjak venni kivágott ruhákat, legyen alakom. De általában nagyon szidják a szilikon mellű nőket.

2015. szept. 1. 20:31
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
71%
Egy nőnek fontos az önbizalom, a kisugárzás, hogy jól érezze magát a bőrében. Nem jó ha az emberek közt sem tudsz kibontakozni, mert nem érzed jól magad a bőrödben. Csináltasd meg, ha úgy érzed jónak. Az a fontos, hogy jól érezd magad a bőrödben.
2015. szept. 1. 22:31
 22/30 anonim ***** válasza:

Nézd, elméletileg olyan nincs, hogy ne tetszenél valakinek. Arról nem is beszélve, hogy rengeteg olyan hosszan tartó kapcsolat született már úgy, hogy a nő eléggé eltért a férfinak az ideáljától.

Csak ezért nem kell kés alá feküdni...

2015. szept. 1. 22:35
 23/30 anonim ***** válasza:
Egy ismerősöm 40 éves koráig nem csináltatta meg és a pasiügyei sosem alakultak jól . most vonzza a csávókat Fiatalabbak az idősebbeket is. Pedig egy izléses kis cicit csináltatott de az áradó önbizalom árad belőle azóta
2015. szept. 1. 23:04
 24/30 anonim ***** válasza:
Nekem nincs bajom a szilikon mellel. Ha van rá pénzed és jobban érzed magad tőle akkor hajrá.
2015. szept. 1. 23:08
 25/30 anonim ***** válasza:

úgy gondolom, hogy szegény kérdezőnek elég ciki lehet az ilyen pici mell...

szerintem ilyen nagyobbítást abszolult nem lehet ruhában észre venni, senki sem mondja meg hogy az mű...

[link]

Amúgy akár tb alapon is mehet a dolog!

2015. szept. 1. 23:32
 26/30 anonim ***** válasza:

Csináltasd meg, ha ettől jobb lesz neked!

A pasik szeretik a szilikon mellet, kivéve azok, akik még nem próbálták (és ők írogatnak itt negatívat).

2015. szept. 2. 14:36
 27/30 anonim ***** válasza:

én a kicsi ciciket szeretem,én ezért nem szeretem.

szidni nem foglak érte,és mást se csak hát kár.

2015. szept. 8. 00:55
 28/30 anonim ***** válasza:
ja ésszel,nem kell valami hatalmas ami kilóméterekrőll látszik.
2015. szept. 8. 00:56
 29/30 anonim ***** válasza:
Ki mondta, hogy bűn a szilikon? A szilikon nem bűn. Az elsárkányodás a bűn!
2016. jan. 3. 19:04
 30/30 anonim ***** válasza:

Miért lenne bűn a szilikon? Élvezeti cikk férfiaknak.

Szerintem a többi nő szerint bűn.

2016. márc. 7. 10:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!