Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Így is bűn szilikon melleket csináltatni?
Kiakasztottam az összes létező internetes melltartó méret kalkulátort. Annyira lapos vagyok, hogy nem tud rá létező méretet megadni (kicsi a különbség a mell alatti körméretem és a mellbőségem között).
Nem a pasik miatt szeretném, hanem magam miatt, mert szeretnék normális melleket, hogy szép legyen, fel tudjak venni kivágott ruhákat, legyen alakom. De általában nagyon szidják a szilikon mellű nőket.
Nézd, elméletileg olyan nincs, hogy ne tetszenél valakinek. Arról nem is beszélve, hogy rengeteg olyan hosszan tartó kapcsolat született már úgy, hogy a nő eléggé eltért a férfinak az ideáljától.
Csak ezért nem kell kés alá feküdni...
úgy gondolom, hogy szegény kérdezőnek elég ciki lehet az ilyen pici mell...
szerintem ilyen nagyobbítást abszolult nem lehet ruhában észre venni, senki sem mondja meg hogy az mű...
Amúgy akár tb alapon is mehet a dolog!
Csináltasd meg, ha ettől jobb lesz neked!
A pasik szeretik a szilikon mellet, kivéve azok, akik még nem próbálták (és ők írogatnak itt negatívat).
én a kicsi ciciket szeretem,én ezért nem szeretem.
szidni nem foglak érte,és mást se csak hát kár.
Miért lenne bűn a szilikon? Élvezeti cikk férfiaknak.
Szerintem a többi nő szerint bűn.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!