Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk! Nektek ez bejonne?
Figyelt kérdés
180 cm es 78 kg ? Jol vagyok igy ?2015. szept. 1. 17:46
13/14 anonim válasza:
Omg "Dagadt tehén"...ez de gusztustalan hozzászólás... Emberek 180cmhez 55 kilót vártok? Az oszt társam 185cm és 99 kiló de eszméletlenül jólnézki és mégis sportos tesin csak úgy bambulok h azta de jól nyomja... És mekkora mellei vannak._. Szinte irigylem, persze én "csak" 176cm vagyok... 16L
14/14 anonim válasza:
utolsó ezt te sem gondoltad komolyan? :'D 185 cm-hez a 99 kg k*va sok, FŐLEG lánynál!!! az már első hangzásnál 14 kg plusz súly de egy 185 cm-es csajnak max 65 kg-osnak kéne lennie de jól van tegyük fel hogy kis izom is van rajta mondjuk 5 kg, de akkor se kellene 70 kg-nál többnek lennie, a 99 kg sok, de még a 180 cm 78 kg párosítás is mert 180 cm-hez max 60 kg ami nagyon jól néz ki :-/
csak a férfiaknál nem látszik meg annyira az 5 kg plusz, rajtam van vagy 8-10 kg plusz a 184 cm-hez de eloszlik rajtam és nem is látszik szinte. úgyhogy inkább a 170 cm 55 kg-ot preferálom :-/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!