Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Ez nálatok mekkora...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ez nálatok mekkora perverzségnek számít? (kort írj)

Figyelt kérdés
A srác arra kér, hogy legyél egész nap harisnyában, hogy jó alaposan beizzadjon a talpad. Miután hazamentél, és egymásnak estek, nem zuhanyzol le előtte, és a srác rá akarná verni a lábszagos talpaidra a spermát, majd lenyalná róla szájjal, vagy makkjával letakarítaná róluk, és átadná a szádba?
2015. aug. 30. 19:58
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

hm..finoman hangzik :3 előtte azért egy porszívót is megdughatnálcsak az alapozás kedvéért.

25/L

2015. aug. 30. 20:01
 2/9 anonim ***** válasza:
96%

Ez nem perverzség hanem betegség.

Elme hibbant vagy. Nem normáli az ilyen fatyja

3/9 anonim ***** válasza:
95%
Határon túli. 19/L
 4/9 anonim ***** válasza:
93%
fiú vagyok igaz, de az a nagy igazság hogy ez egyszerűen akkora igénytelenség hogy a csöves megirigyelne érte...
2015. aug. 30. 20:02
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Guszta....

Én ebbe nem mennék bele. Engem zavarna a saját szagom, nem élvezné az együttlétet.

26/N

2015. aug. 30. 20:09
 6/9 anonim ***** válasza:
91%

Biztos nem mennek bele.

Ismet egy nagyon guszta kerdes, ennel mar csak a masik guszta "szeretkeznel-e kukas kontenerbe" kerdes rughat labdaba...

2015. aug. 30. 20:13
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Ilyenkor mindig megnyugszom hogy valójában nem is olyan durva az én fétisem... :D
2015. aug. 30. 20:41
 8/9 A kérdező kommentje:
#7: mi a te fétised? :D Írd meg privátban!
2015. aug. 30. 20:48
 9/9 anonim ***** válasza:
jezusomxd en is szeretem a labakat de max csak annyi h azzal dolgozzon a partnerem a farkamon nem pedig ez..xd
2015. aug. 30. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!