Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez így rendben van? Most mit csináljak?
Figyelt kérdés
Van-volt egy barátom. Akivel úgy vagyunk ,hogy sehogy. Szinte mindig én hívom telefonon,ő sese. Vagy ,ha hívom nem veszi fel és nem is hív vissza. Az utóbbi 3 napban szinte nem is beszéltünk.Én úgy gondolom neki már nem vagyok elég fontos. Kerestem egy csomószor 1szer sem vette fel és nem is hívott vissza sem.
Én már bele fáradtam ebbe az egészbe ,szerintem őt már nem érdeklem.
Keressek mást?
Vagy mit tegyek?
Komolyakat ,köszi!
2015. aug. 30. 15:07
1/4 anonim válasza:
Igen, keress mást, egy kapcsolathoz két ember kell, ez így nem működne.
2/4 anonim válasza:
Ne keresd többet. Ha akar valamit, akkor majd ő is veszi a fáradságot, és keresni fog téged.
3/4 anonim válasza:
"Imádom" ezt a se veled, se nélküled állapotot. Ilyenkor folyton azon jár az embernek az esze, mivel ugrassza ki a nyulat a bokorból? Szeret vagy nem szeret? Vagy próbálkozz nála rámenősebben, ha nem szeret, legföljebb elzavar, valamivel úgyis rá kell venni, hogy színt valljon, vagy ha nem ragaszkodsz hozzá annyira, szakíts vele te.
4/4 anonim válasza:
Ne keresd többet. Aztán kész.Keress mást naná!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!