Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! Szeretitek ha a melleteket bámulják?
Figyelt kérdés
Egyszerűen ha valaki kipakolja és szép nem bírom megállni, hogy ne gyönyörködjek benne :) 20/f2015. aug. 30. 13:48
1/10 anonim válasza:
Homoszexualitás kategóriában? :D
2/10 A kérdező kommentje:
Ohh bazzeg xd
2015. aug. 30. 13:51
3/10 anonim válasza:
Aki kirakja, az szerinted mi másért rakná ki? :D
5/10 A kérdező kommentje:
Mint pl ma a pénztáros...mert melege van?:)
2015. aug. 30. 13:55
6/10 anonim válasza:
Nos, én nem azért "rakom ki"hogy bámulják és nem is vagyok oda érte, bár megértem, hogy szem előtt van....
A nagy mell hátránya (főleg mint az én esetemben, rövid derékkal párosulva)hogy kövérebbnek látszom egy nyakig zárt blúzban, pólóban, míg egy kivágottban csininek. Ez van.
7/10 anonim válasza:
Szeretjük, szeretjük, de ha beszélgetés közben is csak azt stírölöd, az nem nagyon jön be.
8/10 anonim válasza:
csajok is van hogy a farkamat bámulják a strandon .
engem nem zavar akkor őket se zavarja ez. :-o :-D
9/10 anonim válasza:
Képzeld el a női felsők 95% úgy van kialakítva, hogy látszódjon benne a dekoltázs.
Nah hát ha nem akarok sátorba járni, akkor muszáj kirakni, a férfiak meg undorító módon bámulják.
10/10 anonim válasza:
nem veszek olyan felsőt, amiből kinn van, vagy megvarrom, hogy még annyira se legyen kinn. ennyi. gondolom kitaláltad, hogy ha nem pakolom ki, nem szeretem ha nézik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!