Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan nő, aki nem nagyon szeret orált adni, de imádja ha orált kap?
Létezik ilyen? Mármint nem gond ha orált ad, csupán nekem pl. az összes párkapcsolatomban úgymond többségben volt az, hogy nekem csinálták, mint amennyiszer én csináltam nekik.
Mert hogy reggel ugye sokszor ébresztettek vele, meg ilyenek, random cumi, ami úgy önmagában jó is. De olyan pl. sosem volt, hogy én random ki tudjam nyalni őket, mert 100%-ban viszonozva volt mindig.
Vagyis ha arányokat nézünk többször kaptam mint amennyiszer adtam. Pedig én jobban szeretnék egy olyan kapcsolatot, ahol fordított az arány, vagy eleve csak ritkán kapok orált.
Esetleg van valakinek hasonlóban része?
Rászólni meg azért sosem akartam egyikre se, hogy hé most ne csináld, mert az meg szerintem bunkó szokás.
Nálunk ennek egyszerű oka van...
Egy - nagyon intenzív - csiklói orgazmusra vagyok képes alkalmanként, utána órákra NAGYON érzékennyé válik a puncim, ezért a szex más formáit részesítem előnyben, aktus során ugyanis bármennyi hüvelyi orgazmusom lehet. Így nekem összességében több orgazmusom van, mint a páromnak, csak többféle.
A párom pedig akárhányszor el tud menni orálisan, én meg nem irigylem tőle az élvezetet. :)
Szeretem az orális kényeztetést, de ha túl sok van belőle, akkor már inkább kellemetlen. Ezért jobban szeretem, ha inkább a farkával kényeztet többet.
Nem mindenki olyan érzékeny mint te :P
Egyébként én mindig úgy voltam vele, hogy mi vagyunk azok, akik megnézik a nőket, és nyilvánosan felvállalják hogy "hú de kielégíteném azt a csajt". Általánosságban elmondható, hogy mi férfiak vagyunk szexmániások.
A szex lényege meg az, hogy kielégítsd a másikat. Szóval ha ezt a logikát követjük, akkor a nőnek többször kell "élvezkednie" mint nekünk férfiaknak. Mivel hogy mi vagyunk szexmániások, így mi sokszor szeretnénk kielégíteni a partnerünket, nem pedig fordítva, kielégíteni saját magunkat.
Ezért esik rosszul, hogy az exem is sokszor cuppant rám, én nekem meg lehetetlen volt felülkerekedni rajta, mert orálban mindig ő vezetett (alkalmakat nézve).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!