Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eddig nagyrészt fenékmasszázs volt,mert ezt meg nem kézzel szoktam...
De ha ez lenne valaki szívének óhaja sóhaja,akkor simán.
"nem tudom mit nem lehet ezen érteni...aki privátban irt annak is uzenem hogyha tudod/tudjatok mi az a masszazs akkor mi az ami nem erthető???"
Én nem írtam neked privátot, de a kérdésed alapján szerintem sem egyértelmű, hogy mit értesz ezalatt.
Nagyon nem mindegy, hogy - ha nem is profi, de amatőr szinten elsajátított - tényleges jóni masszázsra gondolsz, vagy szimplán arra, hogy egy pasi szeret (és jó esetben kifejezetten ügyesen tud is) a párja hüvelyében kalandozni az ujjával/ujjaival, illetve a punciját simogatni, masszírozni kívülről.
(Mint ahogy egy pasinak sem ugyanaz az élmény, ha egy nő az ügyes kis kezeivel orgazmust okoz neki, vagy kap egy másfél órás lingam masszázst, amitől olyan orgazmusa lesz a végén, hogy a füle kettéáll.)
Kedves kérdező!
Ha csak egy kis nuni masszázsra vágysz csak írj privátot!!!!
44 F (talpig;) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!