Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anal elott milyen teendok vannak?
Baratom nagyon erolteti a temat, mondtam neki hogy majd nevnapjara megkapja a popsim, de tul hamar eltelt ez az ev, es lassan nevnapja lesz...
1. Ki szokas mosni valamivel a popsidat "belulrol"? Marmint valami fertotlenitos szappannal?
2. Mit lehet tenni hogy 1000% ig ne legyen kakis? Azon felul hogy megmosom, pl hogy nem eszem elotte par napig? Mas szokott ilyet? 😅
3. Sikosito, gumin kivul kell meg valamit venni?
4. Tudom szubjektiv kinek faj, kinek nem. De kb megis mennyire? Mit lehet csinalni hogy annyira megse legyen kellemetlen?
5. Ez lehet hulyeseg.... De letezik analis orgazmus? A ferfinek jobb analban mint siman vaginaba? Nem szuk nagyon a popiluk? 😂
Egy biztos nevnapjara ne akard oda adni neki a popsid.
Szavaidbol kiveve vegkepp nem is ujjazott meg popsiba meg! Ez pedig gojd. Eloszor fel kell szepen kesziteni erre a popsit. Finoman ujjazni. Nyalni. Aztan mehet a penisz bele.
Szoval igen. Kell sikosito is. Bar nekunk eleg szok lenni az en es o nedve is :)
Es barmilyen higetetlen ha jo a pasi akk van orgazmus popsiba. En imadom :)
Sot ha ujjaz a ferfi es kozben a popsim is a vaginalis orgazmus is intenzivebb :)
24l
a mostani párommal próbáltam ki először. azelőtt rettenetesen féltem tőle. senki nem tudott rávenni.
ő sem erőltette mondjuk csak mindig egyre többet simogattott nyalt ott is. és egy idő után felkeltette az érdeklődésem a dolog. előtte persze kimosakszok és együttlét előtt 2-3 oraval én nem szoktam nehéz kaját enni.
az első alkalom persze mivel uj dolog volt, kicsit feszengtem. hiába ujjazott előtte meg izgatott fel nem ment.mondtam h nem ez nem lesz jo. lefektetett a hátamra és mondta ne kapkodja. szepen vegyem a levegőt és engedjem el magam teljsen. par perc mulva kb sikoltottam az élvezettől. egyáltalán nem fájt. azóta is imádom. mi nem használunk gumit.
de nagyon fontos hogy meg tudj bizni a partneredben és ha barmelyik pillanatban is ugy érzed most stop akkor stop.
1:Fertőtleniteni? Minek? 5beöntés.
2:nem eszel pár napig? Miért? Az 5beóntés elég, de tutira akarsz menni addig csináld amig már olya tiszta vizet "kakilsz" mint amijet beöntesz.
Nem más nem kerít ekkora feneket a dolognak.
3:venni nem.esetleg anál vibri,hogy tágabb legyél,de azt ő finanaszírozza.
4:nem egyből mint Hübele balázs. Te legyél felül.
5:lehet. de szűk,pont ezért intenzívebb.
igy van . gumival nem lehet élvezni. legalábbis én irtózom a gumitól. persze mindenhol szajkozzak hogy igy fertösés ugy fertőzés. oke a popsimbol ha ugy van gyors kéznél van egy nedves kendő kicsit megtörli és ugy teszi be a p*ncimba vagy a számba. kb ennyi. nem kell tőle félni
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!