Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, miután csiklóizgatás...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, miután csiklóizgatás hatására már elélveztetek, közvetlenül utána pénisz hatására is el tudtok élvezni ismét?

Figyelt kérdés

2015. aug. 26. 09:20
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:

Nincs külön :) A csikló azért olyan érzékeny, mert rengeteg idegpálya fut nála. Viszont a csikló, mint szerv belül is folytatódik :D Az idegpályák pedig belül is futnak. Nyilván a hüvely környéke is érintett az idegpályák által, de lényegesen kevésbé, mint a csikló esetén. Egyértelműen a csikló felel az élvezetért. A többi idegpálya kevésbé fut be egy koncentrált pontba.

Tehát ilyen értelemben a G pont sem létezik. G pontnak emlegetett terület valójában abból áll, hogy a hüvely felső fala érzékenyebb, mint a hüvely többi területe. Persze hogy érzékenyebb :D mivel a hüvely felső fala van legközelebb a csikló idegeihez.

Tehát ezt a "kétféle" orgazmust és a G pontot azoknak találták ki elbizonytalanítás gyanánt, akik nem ismerik eléggé az emberi testet. Miért jó ez nekik? Azért mert így az emberek nem lesznek rendben önmagukkal és többet fogyasztanak hülyeségeket.

2015. aug. 26. 11:02
 12/30 anonim ***** válasza:
82%
Én úgy tudtam eddig, hogy a külön húvelyi és a külön csiklói orgazmus tézist Masters és Johnson orgazmus kutatók álapították meg, de a legújabb kutatások szerint is csak a csiklói van.
2015. aug. 26. 11:26
 13/30 anonim ***** válasza:
71%
Azért, mert nem kell mindent elhinni, amit a kérdező fejteget, az egy baromság.
2015. aug. 26. 11:35
 14/30 anonim ***** válasza:
79%

"Csakis a csikló idegei által élvezhet el egy nő."

Nem biztos, hogy akik képesek átélni orgazmust pusztán a mellbimbójuk izgatásával, vagy átéltek valaha un. érintés nélküli orgazmust, egyetértenének azzal, hogy ez 100 %-ban így van, legfeljebb azzal, hogy a többségnél valóban így van, az emberi test és psziché viszont elég érdekes dolgokra képes.

A biológia nem matematika, és nem feltétlenül lehet (és kéne megpróbálni) mindenre abszolút érvényű szabályokat felállítani.

Nekem pl. nincs csikló orgazmusom (amire a nők túlnyomó többsége képes), hiába van ott az a rengeteg idegvégződés, hüvelyi orgazmust viszont akár úgy is tudok saját magamnak okozni - ráadásul rengeteget zsinórban, pár percenként - hogy nemhogy a hüvelyembe nem kell hozzá kerülnie semminek, de még a farmernadrágomból sem kell kibújnom hozzá, amire feltehetően nem sokan képesek, és másnak valószínűleg nem igazán tűnik túl életszerűnek és hihetőnek.

Ezektől még nem tartom magamat sem defektesnek, sem biológiai kuriózumnak, a szememben ez csak annak a bizonyítéka, hogy a női orgazmus tényleg jóval bonyolultabb és sajátosabb jelenség, mint a férfiaké.

Abban szerintem is igazad van, hogy a hüvelyi orgazmust gyakorlatilag valóban közvetett csikló orgazmusnak tartják, mert ahogy az általad belinkelt képen látszik, a csikló egy lényegesen nagyobb és összetettebb szerv, mint aminek kívülről látszik.

Azt viszont őszintén szólva nem értem, hogy azok után, hogy te magad írtad le a 11. hozzászólásban, hogy lényegében mi az a G-pont, és mitől olyan érzékeny és annyival könnyebben stimulálható, mint a hüvely többi része, miért jelented ki, hogy nem létezik, meg ráadásul azt is, hogy ezt bárki rossz szándékból találta volna ki. :-)

Az pedig, hogy a hüvelyi orgazmust fel lehet fogni egyfajta közvetett csikló orgazmusnak, szerintem semmit nem változtat azon a tényen, hogy azok a nők, akik mindkettőt átélik, túlnyomó többségében jelentősen más érzésnek írják le a kettőt mind jellegében, mind intenzitásában, mint testi kísérő jelenségeik tekintetében.

Azt meg végképp nem értem, hogy ha valaki megkülönbözteti a kettőt, illetve úgy gondolja, hogy létezik a G-pont (ami egyébként sok nő és férfi tapasztalata szerint kellő szexuális izgalom állapotában egy valóban kitapintható terület, aminek a felszíne is érezhetően különbözik a hüvelyfal többi részétől), miért ne lenne rendben önmagával, és milyen hülyeségből "fogyasztana többet".

"Tehát ezt a "kétféle" orgazmust és a G pontot azoknak találták ki elbizonytalanítás gyanánt, akik nem ismerik eléggé az emberi testet. Miért jó ez nekik? Azért mert így az emberek nem lesznek rendben önmagukkal és többet fogyasztanak hülyeségeket."

Őszintén szólva nem értem, hogy mindattól, amit előtte leírtál, miért ne létezne a G-pont.

2015. aug. 26. 11:42
 15/30 A kérdező kommentje:

Itt valójában a félrevezetéssel van a probléma.

Nyilván ha a csiklót ingerlem kívülről (közvetlenül) az 1 db hely. Hogyha a hüvely falát ingerlem, az is 1 db hely. Ilyen értelemben ez 2 hely, de nincs értelme ilyen szinten szétválasztani a kettőt, mivel a csiklót behálózó idegpályák a környező területekre is hatással vannak különböző mértékben. A hüvely falába nyilván nem fut annyi idegpálya koncentráltan, mint a csiklóba.

Teljesen normális dolog, ha egy nő nem tud elélvezni pénisz által hüvelyben. Az más kérdés, hogy sajnálhatjuk, hogy így vagyunk kitalálva. Az már önmagában is érdekes, hogy a nemi szervek nemzésre vannak tervezve, tehát nem élvezetre. Ehhez képest nem ott koncentrálódik a legtöbb idegpálya, ahova az állatvilág is belehelyezi a kuksikáját. Tehát nem a hüvelyben alakult ki a legérzékenyebb terület, hanem egy félig külső szervben, ami az állatok többségénél nem is érinthető. (csikló)

A csikló olyan, mint a férfi makk (gyakorlatilag az is) :D Viszont normál esetben nem koccantunk össze makkokat nőkkel :D Ez a természet furcsasága.

2015. aug. 26. 11:42
 16/30 anonim ***** válasza:
100%
14-es Ha azt mondod, hogy neked nem tud lenni csikló orgazmusod, de viszont az a másik ami neked van az hüvelyi azt miből gondolod? Én ugyan fiú vagyok, de nekem sem mindig egyforma intenzitású az orgazmusom. Ezt általában úgy értelmezik, hogy a csikló ingerlésével elért orgazmus és a dugás közben elért orgazmus is a csiklóból indul ki, legfeljebb más érzetet ad. Mert a nők orgazmusért felelős szerve egyedül ez. De esetleg más területek illetve máshonnan származó ingerekkel is összekapcsolható, mint pl. a mellbimbó izgatásával illetve a combok összeszorításával elért orgazmus,de ez teljesen egyéni.
2015. aug. 26. 14:20
 17/30 anonim ***** válasza:
85%

Nem tudom, kéne egy férfi, akibe teljesen szerelmes vagyok, és játszhadozhatunk sokat... :)

Magam is kíváncsi lennék, hogy a csikló kihagyása nélkül valaha is működne-e. Úgy emlékszem eddig nem ment, bár nem is vittem túlzásba a bujálkodást, na. :)

Az biztos ,hogy jó dolog a csiklót is bevenni a buliba! :)

2015. aug. 27. 11:24
 18/30 A kérdező kommentje:
A csiklót mindenképp be kell venni a buliba. A makkot is be kell venni :D
2015. aug. 27. 12:00
 19/30 anonim ***** válasza:
Igen, és a csikló makkját is.
2015. aug. 27. 13:02
 20/30 A kérdező kommentje:
2015. aug. 27. 13:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!