Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudhatom hogy egy csajnak nem elég a 15 cm-es pénisz ha nem mondja meg?
Nem tudom, ha elmegy tőle jó, de vannak olyanok akik nem mennek el sokáig 'szenvedni kell' velük, lehet komunikálni is.
Lányként nem értem meg a nőket akik színeszkednek vagy nem mondják el ha calami nem jó
Köztudott, hogy minden olyan lány és nő, aki hüvelyi orgazmust tud okozni saját magának az ujjával vagy ujjaival, csak azért képes erre, mert sikerült legalább egyik ujját 15 centinél hosszabbra növesztenie. :-))
Nekem kifejezetten hosszú ujjaim vannak női viszonylatban, de a leghosszabb ujjam egyelőre még csak 8,5 cm hosszú. Most próbálkozom a harmadik csodaszerrel, ami látványos sikerekkel kecsegtet.
Addig kénytelen vagyok a Páromra hagyatkozni orgazmus szempontjából, mert ha nagyon belead apait-anyait, a péniszével ő már el tudja érni a hüvelybemenettől kb. 5 centire található G-pontomat.
Ehhez nyilván hatalmas farka van.
Ja, nem. Kb. 12 centis. :-)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!