Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz? (lent)
Figyelt kérdés
Múltkor szexeltünk a pasimmal és mikor pózt váltottunk mondtam neki hogy jövök mindjárt és kimentem szalag centiért hogy lemérjem neki és mikor visszajöttem elég furán nézett...szerintetek nem kellett volna?
Fiuk ti mit szolnátok egy ilyenhez?
2015. aug. 25. 13:55
1/12 anonim válasza:
hát lehet nem épp szex közbe kellett volna
inkább szóltál volna neki hogy édesem szeretném megmérni a szerszámod hogy mekkora és akkor biztos felálítótta volna
2/12 A kérdező kommentje:
de direkt szex közben akartam mert ugye akkor áll neki a legjobban
2015. aug. 25. 13:59
3/12 anonim válasza:
Ha ennyire le akartad merni miert nem tetted akezedhez. Feltunestelenul. Aztan lenerted volna a kezed
4/12 anonim válasza:
:D ez a legbetegebb amit ma olvastam eddig!
6/12 anonim válasza:
Ez tényleg kicsit beteg. És mihez kezdesz az információval? Jó a szex, de kiderül, hogy csak 15 centi akkor szakítasz vele? Vagy eldicsekedsz vele a barátnőidnek? Vagy minek???
7/12 anonim válasza:
"Fiuk ti mit szolnátok egy ilyenhez?"
A mérés után hoztam volna egy kígyóuborkát, hanyatt fektettelek volna, felcsúsztattam volna neked koppanásig, bejelöltem volna, hogy meddig fért el benned, aztán lemértem volna a mérőszalagoddal, hogy milyen hosszú a hüvelyed izgalmi állapotban.
Aztán szexelhettünk volna tovább, ha lett volna még kedved.
9/12 anonim válasza:
Uristen xd bepisilek a röhögéstől xd
10/12 anonim válasza:
Elég tahó dolog volt tőled. Én biztos nem tennék ilyet a pasimmal semmi előzmény nélkül...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!