Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A nőket tényleg nem izgatják...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőket tényleg nem izgatják a náluk fiatalabb fiúk?

Figyelt kérdés
Ha lehetséges privátban kifejtenék nekem erről a véleményüket,mert lenne egy pár kérdésem még hozzájuk.
2015. aug. 24. 19:26
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Férfi vagyok, de ezt így kategorikusan nem jelenteném ki. Példának okáért nekem eddig mindig néhány évvel idősebb barátnőim voltak. Átlag 4-5 évvel idősebbek. És nem tizenéves koromban, hanem 20+ os koromban már.
2015. aug. 24. 19:36
 2/11 anonim ***** válasza:
87%
Engem nem, én nem izgulok fel rájuk. Lehet akármilyen helyes, én nem tudok férfiként tekinteni rájuk.
2015. aug. 24. 19:37
 3/11 anonim ***** válasza:

:D

nem izgatják de ha a csaj mondjuk 20 éves és meglát egy neki tetsző srácot aki 20 évesnek vagy idősebbnek néz ki de valójában max 18 éves akkor arra be is gerjed a csaj.

érthetőbben: ha a srác többnek néz ki mint valójában akkor a csajt nem az életkora fogja meg, hanem hogy hozzá jobban illik, "idősebb" de közben meg nem.

még érthetőbben :D ha elég jól nézel ki akkor tök mindegy hogy idősebb vagy fiatalabb vagy :P ennyi a titok, a kinézet a fontos, nem a kor, persze azért van egy alsó határ, asszem :D

2015. aug. 24. 19:37
 4/11 anonim ***** válasza:

"20 évesnek vagy idősebbnek néz ki de valójában max 18 éves akkor arra be is gerjed a csaj.

érthetőbben: ha a srác többnek néz ki mint valójában akkor a csajt nem az életkora fogja meg, hanem hogy hozzá jobban illik, "idősebb" de közben meg nem."

ez azért így nem egészen helyes. ne általánosítsunk. nekem nagyon lehangoló, ha egy fiú többnek néz ki, mint amennyi. gondolj bele hogy fog kinézni 30 évesen. addigra lehet 10 évvel idősebbnek fog tűnni

2015. aug. 24. 19:41
 5/11 Princess1322 válasza:
hát nekem mindig is fiatalabb párjaim voltam.. de nem direkt hanem így jött össze szerintem nincsen abban semmi rossz :) 20/L
2015. aug. 24. 19:58
 6/11 anonim ***** válasza:
Engem szemely szerint nem izgatnak egyaltalan valahogy nem jonnek be. Valahogy az idősebbek jobban tetszenek
2015. aug. 24. 21:32
 7/11 anonim válasza:
75%
Nem nagyon, legyen idősebb, tapasztaltabb
2015. aug. 24. 22:25
 8/11 anonim ***** válasza:
Nem mondom, hogy nem lehet nálam fiatalabb, de azért ne legyen már gyerek. Ha én 33, akkor ő minimun 25-28.
2015. aug. 25. 12:30
 9/11 anonim ***** válasza:
Engem nem. A nők többsége szerinte a nála idősebb korosztály felé orientálódik. Mondjuk 1-2 év mínuszon nem fogok kiakadni, de alapvetően nekem egy fiatalabb pasi nem kell.
2015. aug. 27. 17:31
 10/11 anonim ***** válasza:
Engem izgatnak.
2015. aug. 27. 19:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!