Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyen íze van a puncinak?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen íze van a puncinak?

Figyelt kérdés

2015. aug. 24. 16:42
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Fincsi! :)
2015. aug. 24. 16:43
 2/13 liliom99 ***** válasza:
Punci íze:D
2015. aug. 24. 16:46
 3/13 A kérdező kommentje:

Azt eddig is gondoltam :)

De mégis mondjuk mihez hasonlít?

2015. aug. 24. 16:47
 4/13 anonim ***** válasza:
Kóstold meg :p
2015. aug. 24. 16:50
 5/13 legend 666 válasza:
65%
Mint a tanyasi babgulyás, csak kevesebb sóval! Egyébként nincs íze, legalábbis én még nem nyaltam ízes pinát :p
2015. aug. 24. 16:51
 6/13 anonim ***** válasza:
86%

Ez a kérdés így hülyeség, ha objektíven az ízt nézzük, akkor a savanykás, enyhén édes dominál egy egészséges puncinál, bár ez puncinként változó :)

A kérdésre a válasz: ha szeretsz nyalni, és élvezed, akkor a puncinak istenien finom , punciize van, ha nem beteg.

Ha nem szeretsz nyalni, és nem izgat fel, akkor meg akár kellemtlen íze is lhet egészséges, ha nem.

2015. aug. 24. 16:52
 7/13 anonim ***** válasza:
27%
A punci íze függ a táplálkozástól, dohányzástól, alkoholtól, de az én puncim ízét legjobban a sózott kefírhez tudnám hasonlítani. Ez azért lehet, mert sok a hüvelyben a tejsavbaktérium.
2015. aug. 24. 17:05
 8/13 anonim ***** válasza:

Hatosnál a pont. Semmitől nem függ, csupán a lelkesedéstől.

Aki szerette csinálni (meg engem is) annak jó ízű volt a puncim, két csomag cigaretta után is.

2015. aug. 24. 17:07
 9/13 anonim ***** válasza:
szóval én szeretem a kefírt hahóóó:))) ennéke gyet most rögtön :)
2015. aug. 24. 17:09
 10/13 anonim ***** válasza:
7-es vagyok, hozzáteszem, hogy ez a savanyú-sós íz csak akkor van, ha nem vagyok felizgulva és sűrű a hüvelyváladékom. Szexuális izgalomra benedvesedek és ez a nedű elég híg, nagyon enyhe íze van és mikor nyalnak akkor nincs sok íze.
2015. aug. 24. 17:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!