Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok! Ez csak nekem kellemet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Ez csak nekem kellemetlen?

Figyelt kérdés

A párom szereti birizgálni a mellbimbómat ha fel akar izgatni. Nekem olyan kellemetlen érzés mikor hozzáér,nyalogatja. Nem is tudom igazából körbeírni, hogy milyen. Mintna meg akarnának erőszakolni, mert olyat csinál ami bennem rossz érzést kelt. Ciki vagy nem tudom... Ha már fel vagyok izgulva akkor nem olyan vészes, de mikor nyugalmi állapotban birizgálja a bimbimet legszívesebben kiszaladnék a kezei közül.

Mitől lehet ez?

Nem vagyok szégyenlős lány...

19/L

2015. aug. 24. 10:57
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyunk egyformák. Engem például azzal lehet legjobban felizgatni, mást meg mással. Ha neked ez rossz, akkor nyugodtan mondd meg a barátodnak, hogy ne csinálja. Biztosan van más pontod, ami ingerelhető, és kellemes érzést okoz neked. Találjátok meg együtt!
2015. aug. 24. 11:05
 2/9 anonim ***** válasza:

Exem sem szerette sem magának sem azt, ha más csinálja neki. Amikor először neki kezdtem közölte velem, hogy neki ez nem izgató, sőt majdhogynem kellemetlen érzés. Tudomásul vettem többet nem csináltam, találtam más erogénzónát amitől ténylegesen felizgul, ez a mellbimbó csak olyan kézenfekvő sok idegvégződés ilyesmi azt hinnék az ember, hogy jólesik ezért te is közöld vele a tényt.

Nem magunk miatt csináljuk, hanem azért, hogy nektek jó legyen, ha nem tud róla, hogy neked ez rossz addig csinálja fogja mert azt hiszi, hogy jó :D 25/F

2015. aug. 24. 11:16
 3/9 anonim ***** válasza:
Ja, meg tudom erősíteni, ez a mellbimbódolog tényleg két véglet a nőknél. Vagy nagyon felizgatja őket, nagyon erogén zóna náluk, vagy egyenesen kellemetlen nekik.
2015. aug. 24. 12:39
 4/9 anonim ***** válasza:

Érdemes lenne tisztázni magaddal, hogy miért... nekem valahogy az anyasággal, a szoptatással függ össze a mellbimbó, és kicsit zavaró, hogy a párom úgy csüng rajta, mint egy gyerek... mert őt felnőtt férfinak szeretném látni, nem gyereknek. Ezért fizikailag is kellemetlenül élem meg a mellbimbóm izgatását.

De ha valami kellemetlen, akkor egyszerűen jelezni kell, és kész.

2015. aug. 24. 13:16
 5/9 anonim ***** válasza:
Sajnos nem minden férfi tud annak nélkülözésével kibékülni, én például ezért szakítanék veled ilyen idős korban, de ez a vásár nem rajtam múlik, hanem rajtatok.
2015. aug. 24. 13:51
 6/9 anonim ***** válasza:

A feleségem sem bírja, kivéve mikor már közeledik az orgazmusa, akkor viszont van hogy szinte csipkednem kell, de nem is ez a lényeg. Beszéld meg vele! Eleve vele kellett volna először.

Egyébként én sem viselem el hím-ként. :D

2015. aug. 24. 14:15
 7/9 A kérdező kommentje:

Sajnos már mondtam neki nem egyszer, hogy nekem kellemetlen érzést okoz, de nem képes ráhagyni... Van, hogy tévézésnél is elkezdi birizgálni, amitől hülyét kapok, ha nyugalmi állapotban "bügyürgeti".

Gondoltam magamban oldom meg akkor a problémát, ha ő nem hajlandó felfogni.

Köszönöm a válaszokat! :)

2015. aug. 24. 14:27
 8/9 anonim ***** válasza:
Mondjuk elég gyerekes, aki ezt nem fogja fel. Az a nő amúgy is ritka, még azok közt is, akik szeretik a bimbójukat izgattatni, aki ab start felizgul tőle nyugalmi állapotból.
2015. aug. 24. 14:34
 9/9 anonim ***** válasza:

Tapasztalatlan a srác,kevés duda volt a markában.

Engem 16 évesen oktatott ki az akkor 20 éves szerelmem, hogy lehet csöcsörészni tv-nézés közben is csak szorosan összezárt ujjakkal mint egy melltaró funkcionáljon a tenyér és semmi bimbózás.

Magyarázd el neki, hogy ez olyan érzés mintha kikötöznéd őt, izgatnád a szerszámát majd otthagynád. Ha nem érti akkor próbáld egy érettebb gondolkodású fiatalember kezeibe helyezni az emlőket -aki arra érdemes :D

2015. aug. 24. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!