Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha pasikkal beszélgetek szexről, és a tali emlitésre kerül, majd lemondják az mi miatt van?
Figyelt kérdés
Félnek vagy,van jobb nő? vagy miért? de akkor minek beszelnek a szexről?2015. aug. 23. 22:06
11/24 anonim válasza:
Nem elég szexi a tested, hogy felemelje a fenekét és otthagyja egy kis időre a kompjuterét.
12/24 anonim válasza:
Akkor te nem jössz be nekik...
13/24 A kérdező kommentje:
De akkor minek irogatnak sokszor?
2015. aug. 23. 22:57
15/24 anonim válasza:
Azért írogatnak, mert élvezi őket a virtuális csevej, de élőben már nem izgatnád őket.
16/24 A kérdező kommentje:
De ezt honnan tudjak előre ha nem is láttak élőbe...és képeimre meg azt irjak h csinos vagyok stb, bókolnak
2015. aug. 23. 23:07
17/24 anonim válasza:
Te hozod fel a talit, vagy ők?
18/24 A kérdező kommentje:
Én, de volt mikor nem én
2015. aug. 23. 23:15
19/24 anonim válasza:
Előtte chateltek, nyomtok pár menetet virtuálisan is, tudjátok, hogy mit csinálnátok egymással, ha találkoznátok?
20/24 anonim válasza:
Őszintén nem tudom.
Ne vedd magadra, ez nem rólad és neked szól. Én mindig magamra vettem, ha egy általam értelmesnek, normálisnak és izgalmasnak tartott srác egyszer csak nem írt. Próbáltam érdekesebb lenni, kevesebbet írni (mert minél hosszabbakat írtam, annál nagyobb érdektelenségbe fulladt), aztán feladtam úgy ahogy van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!