Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy bírhatná tovább megállás nélkül a párom a szexet?
Figyelt kérdés
A párommal aktus közben még sosem volt orgazmusom. Ujjazás közben viszont többszörös is van. Szex közben a párom elég hamar orgazmus közeli állapotba kerül,ilyenkor megáll pár pillanatra,visszafogja magát,majd folytatja tovább. Nagyon élvezem a szexet és jönnek az orgazmus előtti érzések,viszont mivel pár percenként megáll,nem tudok eljutni a csúcsra. Hiába folytja el az ejakulációt,a következő pillanatba újra végigfut benne az az érzés,hogy mindjárt elélvez,megint abbahagyja... Ha pedig egyszer már elélvezett,akkor nehezen áll fel neki újra és ha beteszi,akkor érzékeny neki és hamar lelankad. Aktus közben is kényeztetem orálisan,hogy változatos legyen az érzés és pózokat is váltunk. Nem tudom mit tehetnénk,hogy tovább bírja FOLYAMATOSAN,mert sokszor visszafogva magát akár 1,5 órán keresztül is csináljuk,de nekem az orgazmushoz folyamatosság kell.2015. aug. 23. 16:41
11/13 anonim válasza:
#10 Ok, de az volt a kérdés, hogy hogyan bírsz "légkalapács" lenni, úgy hogy nem élvezel el...
12/13 anonim válasza:
én is ilyen vagyok sajnos, de szerencsére a feleségem így is viszonylag simán el tud menni. Úgy csináljuk, hogy tövig benyomom és inkább csak kicsiket mozgunk (tehát nem húzom ki teljesen a farkam, majd újra be, mert akkor gyorsan elsülök, hanem csak pár centit ki-be és tövig be, ezáltal nyomom a csiklót is a szemérem csontommal)
Mondjuk a farkam eléggé vastag
13/13 anonim válasza:
Egyezzetek meg abban, hogy előbb téged juttat el a csúcsra behatolás nélkül, aztán jöhet ő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!