Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden 55-60 év körüli nőnek van igénye a szexre?
56 éves férfi vagyok és van egy 58 éves barátnőm . Neki akkora aszexuális igénye , és olyan hogy már - már azt hiszem hogy kevés vagyok neki .
Nagyon szép , ápolt jó alakú nő de egy vadállat az ágyban . Olyanokat csinál , akar hogy csak (persze nem a morbid dolgokat ) amikre azt hittem hogy ilyen korban már nincs szükség , igény ( ha ez érdekel akkor azt privátban leírom , mert itt nem szeretném ) .
Minden ilyen idős hölgy ennyire aktív még szexuálisan vagy csak az én barátnőm ???
Nincs olyan, hogy "minden nő", ahogy "minden férfi" sincs. Nekem sok 50-60 év körüli barátnőm van, van köztük olyan, aki aktív szexuális életet él, és van olyan is, aki 20 éve elvált, azóta nem volt senkije, és nem is kívánja, hogy legyen.
Nekem például 50 fölött nagyobb a szexuális étvágyam, mint 20 évesen volt. Nem tudom, mitől függ ez, de az biztos, hogy nem a hormonoktól.
2. válaszoló .
Neked miben hogy nyilvánul meg az hogy nagyobb lett a szexuális igényed ??? te férfi vagy hölgy vagy amúgy ???
Nő vagyok.
Gyakrabban kívánom, jobban élvezem, nincsenek gátlásaim.
2. voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!