Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok-Nők-lányok! Ti arc...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok-Nők-lányok! Ti arc alapján döntitek el, hogy összejöttök-e egy pasival? És milyen arckinézetűre mondjátok, hogy jóképű?

Figyelt kérdés
de ugy ertem hogyha nem kövér az illető .
2015. aug. 23. 14:11
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nem arc alapján, persze, az sem elhanyagolható, de inkább arc alapján megyek el egy randira. Ha szimpatikus a fiú/férfi, ott már a belső számít és az, hogy hogy érzem magam vele/mellette. A párommal is azért jöttem össze, vagyis ez volt az az átbillentő plusz, ami miatt kapcsolat lett az egészből, hogy mellette szinte kivirultam az első perctől kezdve. Önbizalmat adott, figyelmes, kedves, igazi úriember. Ez sokkal többet számít, mint az, hogy milyen színű a szeme. Világ életemben azt hittem, hogy a kék szemekért rajongok, az ő barna szempárjai mégis jobban el tudnak csábítani.

Ne a szemszíneddel akarj csajozni, nem az fogja megfogni a lányokat. Az meg hidd el, hogy édesmindegy, hogy a kéknek melyik árnyalatában csillog a szemed. Legyél kedves, figyelmes, odaadó, azzal nem rontasz el semmit sem. 18L

2015. szept. 29. 23:44
 12/12 anonim válasza:
Nekem a kék szemű sötét hajú fiúk jönnek be! :)
2016. jan. 23. 10:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!