Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van olyan, aki pizzafutárként,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan, aki pizzafutárként, postásként, szerelőként, stb. dolgozik, és háziasszonyok marasztalték már egy kis szexre? Ha igen, milyen volt?

Figyelt kérdés
Vagy ilyen inkább csak a filmekben és a férfiak fantáziájában van?
2015. aug. 21. 22:08
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
94%

En egyszer a villanyleolvaso urgenek mutogattammagamat.

Mikor jott ugy csinaltam mintha a zuhanybol bujnek ki egy szal kontosbe, aztan kiverte a kezebol a tollat amiert lehajolta es akkor kinyilt a kapu :)

29n

2015. aug. 21. 22:35
 12/26 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
46%

12oras mu kaban par perc bass csak belefer

fizetetten persze

2015. aug. 21. 22:38
 13/26 opened paradise ***** válasza:
91%
Pedig sok ilyen van. Ahol régen laktam,ott egy nő mindenkinek természetben akart fizetni. És nem is volt mai csirke...
2015. aug. 21. 22:39
 14/26 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
0%

#11 ez igy eleg erthetetlen

ugycsinaltal

levarazsoltad a ruhat magadrol vagyis kontosse? vagy egyszeruen abban voltal meztelen otthon?

mert ha nem akkor nem teteted hanem valoban furdobe keszultel valamire

es mit szolt? kapu ugy erted a kontos szetnyilt?

2015. aug. 21. 22:41
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
Masszőr vagyok rengeteg csajt megd...am vagy megturkáltam már munka kózben után
2015. aug. 21. 23:53
 16/26 anonim ***** válasza:
28%
Ennyi ostoba ösztönállat prolit. Én biza elvenném a szavazójogotokat is.
2015. aug. 22. 10:26
 17/26 anonim ***** válasza:
95%
Nekem nem volt, de a bátyám egyedül csinál építőipari munkákat, és neki volt egyszer egy 30-as nő ügyfele, aki felhívta őt többször is, hogy látogassa meg, vagy beszélgessenek egy kicsit... A bátyám meg próbálta illedelmesen lerázni, mivel már nős és gyerekei is vannak.
2015. aug. 22. 17:00
 18/26 anonim ***** válasza:
24%

danka92 nek üzenem hogy szomorú hogy nem hiszi el a történteket valószínű neki még nemjutottpinaésmég szűz fiugyerek

pedig sok mindent tudnánk mesélni még, lehet még az anyja is tudna bár biztos ronda de az orált gyakorolja naponta lehet :-o :-D ;-) :-P :-P

2015. aug. 22. 21:50
 19/26 anonim ***** válasza:
98%
Pizzafutárként dolgoztam Rómában, egy harmincas éveiben járó de rohadt sexi nővel összeakadtam, pont utolsó rendelést teljesítettem, aznap már nem volt több kiszállítani valóm. Este 11-ig volt kiszállítás, pár percel 11 után értem oda. Behívott a csaj, hogy tegyem már le a pizzát, hozza a pénzt, jött is, odaadta, én beleraktam az övtáskába, erre elkezdte simogatni az arcomat meg az ajkamat, totál jól esett, aztán hajolt közelebb, megcsókoltam, gondoltam vagy elzavar vagy nem, de ha nem hasonló dolgot szeretne ő is, akkor nem simogatna. Hatalmasat keféltünk, aztán egy pár hétig mindig rendelt este pizzát és mindig a rendelésfelvételen kérte hogy én vigyem ki. Utolsó fuvar volt mindig, így is ment ez vagy 6-8 hétig, hatalmasakat szexeltünk, ünnepnapokon meg csak lesz..pott, aztán egyik este nem rendelt, másik este se, eltelt egy hét hogy nem rendelt, másik héten hétfőn-kedden sem, aztán szerda este gondoltam hogy megnézem hogy minden oké nála. Csengetek, senki nem nyitott ajtót, ott álltam vagy 10 percig, jött a szomszédja, kérdezte hogy Giulia-t keresem, mondom igen, erre mondja hogy elköltözött Milánóba. Aztán vagy 3 héttel később jött egy képeslap a pizzéria cimére amin volt egy telefonszám és egy cím, végül csak telefonon beszéltünk párszor de személyesen nem találkoztunk többet.
2015. aug. 24. 18:11
 20/26 anonim ***** válasza:
100%

Pizzafutárként sajna már találkoztam ilyennel..a baj az, hogy 10 esetből 8 homár volt aki akart valamit..

Volt egy bzi srác aki minden héten rendelt 1-2 szer legalább...egyébként jófej volt, jattot is adott, meg próbált vicceskedni amitől majdnem hánytam..fuhh...aztán egyik nap törülközőben nyitott ajtót, úgy, hogy a pénztárcája a hóna alatt és azzal szorította a törülközőt is..amikor elővette a pénztárcát " VÉLETLENÜL" leesett a törülközője is..aztán csak állt és vigyorgott...azt hittem képen kenem...ordítottam vele, hogy azonnal vegye fel azt a szrt...ilyen jellegű invitálás volt párszor, nem csak tőle, más hasonló kaliberű "lénytől" is...

2. Eddig 1 alkalommal fordult elő, hogy egy emeletesbe rendeltek, csengetek, felmegyek, kopogok, kinyitja. Csinos kiscsaj állt előttem, kifizette, jattot adott, semmi extra..amíg adta a visszajárót hátrakiabált a bnőjének, hogy megjött a pizza..az meg kijött a szobából franciabugyiba + melltartóba...hát lefagytam....látta mennyire zavarba vagyok, elkezdtek viccelődni, aztán meg mondtam,hogy bocs, ilyeneket nem igazán látok munka közbe, de kellemes meglepetés ilyen szép lányokat látni..made my day..wow...behívtak dumálni..valami buliba készülődtek..nem volt más kiszállításom, kb. 20-30 perc szabadidőm simán volt..leültem, elszívtunk egy cigit, meg kérdezgettek a melóról stb...mikor indultam az "exhibicionista" csaj, odatolta a popsiját, hogy simizzem meg, szerencsét hoz...:D :D ..okéééééééééé...megsimiztem, meg kaptam egy puszit és mentem tovább....:D ha rágondolok mosolygok...:) Visszamentem a melóba, megnézni a nevet/címet, hogy megjegyezzem/ felírjam esetleg rákeressek fb-n..sajnos albérlet volt és a tulaj nevére rendelték mert az volt a kaputelefonon..:( kb 1 hónapra rá vittem ugyan oda, csak a mellettük lévő lakásba, akkor költöztek az új lakók, kisgyerek bútorok stb..a lányok elköltöztek onnan...szóval innen üzenem a fekete hajú, magát Esztinek nevező lánynak, hogy köszönöm azt a fél órányi kedvességet, innivalóval kínáltak, beszélgettek, nem néztek le, nem zavarta a kajaszagom stb...szuper csaj vagy! :)

2015. okt. 5. 12:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!