Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan, aki pizzafutárként, postásként, szerelőként, stb. dolgozik, és háziasszonyok marasztalték már egy kis szexre? Ha igen, milyen volt?
En egyszer a villanyleolvaso urgenek mutogattammagamat.
Mikor jott ugy csinaltam mintha a zuhanybol bujnek ki egy szal kontosbe, aztan kiverte a kezebol a tollat amiert lehajolta es akkor kinyilt a kapu :)
29n
12oras mu kaban par perc bass csak belefer
fizetetten persze
#11 ez igy eleg erthetetlen
ugycsinaltal
levarazsoltad a ruhat magadrol vagyis kontosse? vagy egyszeruen abban voltal meztelen otthon?
mert ha nem akkor nem teteted hanem valoban furdobe keszultel valamire
es mit szolt? kapu ugy erted a kontos szetnyilt?
danka92 nek üzenem hogy szomorú hogy nem hiszi el a történteket valószínű neki még nemjutottpinaésmég szűz fiugyerek
pedig sok mindent tudnánk mesélni még, lehet még az anyja is tudna bár biztos ronda de az orált gyakorolja naponta lehet :-o :-D ;-) :-P :-P
Pizzafutárként sajna már találkoztam ilyennel..a baj az, hogy 10 esetből 8 homár volt aki akart valamit..
Volt egy bzi srác aki minden héten rendelt 1-2 szer legalább...egyébként jófej volt, jattot is adott, meg próbált vicceskedni amitől majdnem hánytam..fuhh...aztán egyik nap törülközőben nyitott ajtót, úgy, hogy a pénztárcája a hóna alatt és azzal szorította a törülközőt is..amikor elővette a pénztárcát " VÉLETLENÜL" leesett a törülközője is..aztán csak állt és vigyorgott...azt hittem képen kenem...ordítottam vele, hogy azonnal vegye fel azt a szrt...ilyen jellegű invitálás volt párszor, nem csak tőle, más hasonló kaliberű "lénytől" is...
2. Eddig 1 alkalommal fordult elő, hogy egy emeletesbe rendeltek, csengetek, felmegyek, kopogok, kinyitja. Csinos kiscsaj állt előttem, kifizette, jattot adott, semmi extra..amíg adta a visszajárót hátrakiabált a bnőjének, hogy megjött a pizza..az meg kijött a szobából franciabugyiba + melltartóba...hát lefagytam....látta mennyire zavarba vagyok, elkezdtek viccelődni, aztán meg mondtam,hogy bocs, ilyeneket nem igazán látok munka közbe, de kellemes meglepetés ilyen szép lányokat látni..made my day..wow...behívtak dumálni..valami buliba készülődtek..nem volt más kiszállításom, kb. 20-30 perc szabadidőm simán volt..leültem, elszívtunk egy cigit, meg kérdezgettek a melóról stb...mikor indultam az "exhibicionista" csaj, odatolta a popsiját, hogy simizzem meg, szerencsét hoz...:D :D ..okéééééééééé...megsimiztem, meg kaptam egy puszit és mentem tovább....:D ha rágondolok mosolygok...:) Visszamentem a melóba, megnézni a nevet/címet, hogy megjegyezzem/ felírjam esetleg rákeressek fb-n..sajnos albérlet volt és a tulaj nevére rendelték mert az volt a kaputelefonon..:( kb 1 hónapra rá vittem ugyan oda, csak a mellettük lévő lakásba, akkor költöztek az új lakók, kisgyerek bútorok stb..a lányok elköltöztek onnan...szóval innen üzenem a fekete hajú, magát Esztinek nevező lánynak, hogy köszönöm azt a fél órányi kedvességet, innivalóval kínáltak, beszélgettek, nem néztek le, nem zavarta a kajaszagom stb...szuper csaj vagy! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!