Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Srácok! Szerintetek ez mennyir...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok! Szerintetek ez mennyire szexi? Kép lent.

Figyelt kérdés

[link]

Szerintetek mennyire szexi egy ilyen piercing? Átlagban bejön a pasiknak vagy nem? Azon gondolkozom, megéri e csináltatni :)

2015. aug. 21. 22:08
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
szerintem nagyon adja :)
2015. aug. 21. 22:49
 12/17 anonim ***** válasza:
Ha már odáig juttok hogy látná, akkor már úgyis meglesz...
2015. aug. 21. 23:16
 13/17 anonim ***** válasza:
Semennyire.
2015. aug. 21. 23:42
 14/17 anonim ***** válasza:

6-osnak pacsi

Szintén simán képes lennék érte hagyni...

Ne hogy már bezavarjon közben, nincs kedvem 1 pc-t nyalogatni... na meg ne zavarjon más közben se..

2015. aug. 22. 01:05
 15/17 anonim ***** válasza:
elrontsa a puncit szerintem ...
2015. aug. 22. 15:53
 16/17 anonim ***** válasza:

ha te azért vagy azért nem csináltatsz piercinget, mert félsz, hogy nem fogsz vele tetszeni a pasiknak, akkor gondolkodj el az életeden szerintem.

több piercingem van, mondjuk magamon az intimet sosem, túl kockázatos a fertőzésveszélyek, sérülések miatt, de egy a lényeg, sose gondolkodtam azon, hogy ez rajtam kívül tetszik-e valakinek, főleg azon nem, hogy a férfiaknak tetszeni fogok-e....

szomorú.

2015. aug. 26. 19:46
 17/17 anonim válasza:

Szerintem izgato. Ha neked bejon akkor hajra.

33F

2015. aug. 27. 06:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!