Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Szerintetek ez mennyire szexi? Kép lent.
Figyelt kérdés
Szerintetek mennyire szexi egy ilyen piercing? Átlagban bejön a pasiknak vagy nem? Azon gondolkozom, megéri e csináltatni :)
2015. aug. 21. 22:08
12/17 anonim válasza:
Ha már odáig juttok hogy látná, akkor már úgyis meglesz...
14/17 anonim válasza:
6-osnak pacsi
Szintén simán képes lennék érte hagyni...
Ne hogy már bezavarjon közben, nincs kedvem 1 pc-t nyalogatni... na meg ne zavarjon más közben se..
15/17 anonim válasza:
elrontsa a puncit szerintem ...
16/17 anonim válasza:
ha te azért vagy azért nem csináltatsz piercinget, mert félsz, hogy nem fogsz vele tetszeni a pasiknak, akkor gondolkodj el az életeden szerintem.
több piercingem van, mondjuk magamon az intimet sosem, túl kockázatos a fertőzésveszélyek, sérülések miatt, de egy a lényeg, sose gondolkodtam azon, hogy ez rajtam kívül tetszik-e valakinek, főleg azon nem, hogy a férfiaknak tetszeni fogok-e....
szomorú.
17/17 anonim válasza:
Szerintem izgato. Ha neked bejon akkor hajra.
33F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!