Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha az erőszakos sex izgat?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha az erőszakos sex izgat?

Figyelt kérdés

Bár még szűz vagyok, de mazochista. Az izgat hogy megerőszakoljanak. Nem mindegy persze hogy ki, dehát sok olyan van ahol az embert a pasija vagy ismerőse erőszakolja meg... szóval ne ebbe kössetek bele.

(zárójelben, nem szerepjátékra gondolok.)

mindegy ez csak felvezetés

A kérdés az:

Ha az izgat hogy fájjon, mármint maga a sex, azt meg lehet úgy oldani hogu hogy mégse kelljen mindig dokihoz járkálni, mármint nyilván nem egészséges ha fáj...de megoldható hogy az legyen?

2015. aug. 20. 16:18
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:

6

Na igen..ez a problémás része :D

Nahát ezt se akartam kiirni, de mivel anonim az oldal...én a masztit akkor tudom a legobban elvezni ha nem vagyok nedves...de csak nagyon rövid ideig merem nehogy belső serülésem legyen..

2015. aug. 20. 16:46
 12/30 A kérdező kommentje:
Paprikát nem merném, attól allergiás reakciód lehet...és mivel belül van csak doki tudná helyrerakni az meg komitragédiába illő jelenet lenne
2015. aug. 20. 16:48
 13/30 A kérdező kommentje:

1 (7)

Na igen...olyat találni sem egyszerű..és a maszti problémát nem oldja meg :D

2015. aug. 20. 16:50
 14/30 anonim ***** válasza:
Beöntéssel is próbálkozhatsz akár. Töltsd fel magad annyira, hogy feszüljön a hasad, és próbáld megtartani legalább 15 percig.
2015. aug. 20. 16:53
 15/30 anonim ***** válasza:
Hmm Akko valóban van Benned mazochizmus :) Nehezen kivitelezhető mondjuk a dolog,azok miatt amiket fent említettem. Az is izgat ha kemények lennének Veled az ágyban? Pl elfenekelés,erősebb szorítások,valóban erőszakra hajazó kemény menet,haj húzás,lefogás stb?
2015. aug. 20. 16:53
 16/30 A kérdező kommentje:

15

Ami maradandó vagy életveszélyes sérülést okozna az nem izgat.

Pl egy folytogatásért már viszatámadnák...de ami csak dominancia és nem brutalitás az beleférne

2015. aug. 20. 17:01
 17/30 anonim ***** válasza:
Azért jeget ne dugj a seggedbe mert komolyabb sérüléseket okozhat
2015. aug. 20. 17:41
 18/30 anonim ***** válasza:
100%
a palik csípik az ilyet. igazi szolgalelkű vagy. majd az őket nem érdekli, hidd el, hogy neked fáj-e a szex vagy nem. amíg nekik nem fáj, addig oké, az, hogy te mit érzel, az őket nem érdekli. imádni fognak.
2015. aug. 20. 18:17
 19/30 A kérdező kommentje:
:D szolgalelkű azért nem vagyok...
2015. aug. 20. 18:26
 20/30 anonim ***** válasza:
Írj légyszíves
2015. aug. 20. 18:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!