Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha az erőszakos sex izgat?
Bár még szűz vagyok, de mazochista. Az izgat hogy megerőszakoljanak. Nem mindegy persze hogy ki, dehát sok olyan van ahol az embert a pasija vagy ismerőse erőszakolja meg... szóval ne ebbe kössetek bele.
(zárójelben, nem szerepjátékra gondolok.)
mindegy ez csak felvezetés
A kérdés az:
Ha az izgat hogy fájjon, mármint maga a sex, azt meg lehet úgy oldani hogu hogy mégse kelljen mindig dokihoz járkálni, mármint nyilván nem egészséges ha fáj...de megoldható hogy az legyen?
6
Na igen..ez a problémás része :D
Nahát ezt se akartam kiirni, de mivel anonim az oldal...én a masztit akkor tudom a legobban elvezni ha nem vagyok nedves...de csak nagyon rövid ideig merem nehogy belső serülésem legyen..
1 (7)
Na igen...olyat találni sem egyszerű..és a maszti problémát nem oldja meg :D
15
Ami maradandó vagy életveszélyes sérülést okozna az nem izgat.
Pl egy folytogatásért már viszatámadnák...de ami csak dominancia és nem brutalitás az beleférne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!