Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők, akik nem élvezik a szexet, mit csináltok, amíg tart?
Figyelt kérdés
Ezt úgy értem, hogy úgy tudom, van aki SOSEM élvezi az igazi közösülés, amikor mozognak benne, a hüvelyében. Addig ti mit csináltok? Nem "unalmas" csak feküdni és hallgatni ahogy a másik élvezi, de ti annyira nem? Vagy ez csak legenda, hogy nem minden nő élvezi, és mind élvezi, csak nem mindenki élvez el hüvelyi úton így?2015. aug. 20. 14:38
11/13 A kérdező kommentje:
Kedves 3-as hozzászóló, te nem azt írtad mint a 6-os! Te azt mondtad, hogy nincs mindig orgazmusod,m de ettől függetlenül élvezed ahogy mozog benned a párod. A 6-os meg képes volt megérteni, hogy én a konkrét fizikai érzést firtatom, amit a hüvelyében érez, hogy nem kellemes neki.
2015. aug. 20. 23:27
12/13 anonim válasza:
Hallottam már olyanról, hogy közben újságot olvasott a kedves hölgy.
13/13 anonim válasza:
igen szoktam szinlelni. de anugy annyiban igaza van a kerdezonek hogy van a kozott kulonbseg hogy valaki nem erez semmit, es hogy valaki nem tud elmenni aznap, es ezert kegyesen megbocsat a parjanak... 😊 kerdes hogy akkor is olyan odaado lenne ha pont semmi nem tortenne, es azt mondana e a partnerenek hogy nem eltem at soha orgazmust, de azert dugjal nyugodtan. igen ez eleg furcsa lenne, en ezert szinlelek, tudom mennyire lenezendo meg kinos dolog de mast nem tudok tenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!