Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem meglepő az, ha egy lány olyat mond, hogy "Én azt szeretem, ha egy fiúnak minél kisebb a farka! Nagyon sokba kerül a nőgyógyász! "?
Mert ez a minél nagyobb azt szeretik ez egy nagy hülyeség az átlag 60-70% a a nőknek nem is szereti a nagy faszt az átlagot szeretik a15-16 cm es max
Ezt csak a sok barom találja ki hogy minél nagyobb annál jobb persze dugjál már fel magadnak egy csákány nyelet??
Kevés nő az aki szereti a nagy faszt de annak nagy is a hüvelye és képes befogadni mert máskülönben úgy jár mint az egyik ismerős pár 3 havonta szét szakadt az asszony amikor a férje tovább nyomta mint ahogy kellett volna és megy magát össze varratni nagy értelme van mi??
Nekem minden barátnőm és most a feleségem is azt mondja nem szeretett volna egy nagy faszú férfit mert ez a jó nem akarja magát szét szakíttatni
F:40
Egy mai átlagos ~160 magas lánynak hova akartok benyomni egy 20-s faxt?
befelé roncsol, kifelé szakít....
A nők többsége nem tud mit kezdeni a nagy mérettel, a férfinak óvatoskodni kell folyamatosan.
Aki meg tud mit kezdeni, annak sincs feltétlenül igénye nagy méretre (nekem például nincs, teljesen mindegy, hogy mekkora - mikropénisszel mondjuk nem tudnék mit kezdeni, de egy átlagossal már simán! -, mert bármilyen méretet tudok élvezni, ha a viselője figyelmes, magas szexkultúrával rendelkezik.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!