Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Domináns férfiként hol találhatnék szub nőt?
Figyelt kérdés
már mindenhol próbáltam de semmi, valakinek ötlet?2015. aug. 18. 22:19
11/16 anonim válasza:
9-es vagyok És Pasi,le lehet szakadni rólam-)
12/16 anonim válasza:
A legtöbb nő sub. Én is az vagyok. Akinek igazi férfi kell, az általában sub :)
13/16 anonim válasza:
Bárhol.
A nők 80%-a szubmisszív, vagy van rá hajlama. Csak ne pot így keress. Célozz burkoltan (nagyon burkoltan) és figyelj. Ha szubot találsz, érteni fogja és (még burkoltabban) jelzi.
14/16 anonim válasza:
ne ugykeress hogy na csajok akarjatok hogy dominaljalak a bdsm szerkomban..hanem ismerkedj normalis ember modjara. es marcsak a szurke 50film miatt, a nok nagy rsze benne lenne ebben, ha a abba a fazisba kerultok..
15/16 anonim válasza:
Igen, például elmehettél volna a szürke 50-es filmre a moziba. A nézők 90% nő volt, és tutkó odáug van a domináns pasikért :) és mondjuk ha kb felének van párja és azt kilőjük, akkor is marad 45%. Abból már csak leakadt volna egy, aki pont Téged keres :)
16/16 anonim válasza:
Ha mindenhol próbáltad valamit nagyon elcseszhettél. Vagy csak nem vagy tisztábban azzal, mit is jelent, hogy domináns férfi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!