Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha egy férfi ilyen módon...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfi ilyen módon emeli a csípőjét, az jelent valamit?

Figyelt kérdés
Szóval, van egy kedves 40 éves nős férfi ismerősöm. Nagyon jóban vagyunk, és amikor meséltem neki hogy volt amikor rúd táncoltam, majd megkérdezte hogy miben, azt feleltem hogy fehérneműben, akkor vezetés közben (mellette ültem) az láttam hogy kicsit megemelte a csípőjét. De ez a csípőemelés nem az első eset,elég sokszor csinálja. Ha egy férfi ilyen módon emeli a csípőjét, az jelent valamit?
2015. aug. 18. 15:29
 1/5 anonim ***** válasza:
89%
JA fingott egyet:/
2015. aug. 18. 15:30
 2/5 anonim ***** válasza:
Vagy megigazította a golyókat, hogy kiessen a combok közül :DD
2015. aug. 18. 15:31
 3/5 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
N"ol az :onbizalma venember letere
2015. aug. 18. 15:36
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Igen, jelent.

A 3 hónappal későbbi kérdésedre válaszolva: nem, nem mond igazat, nem szeret, a feleségét is dugja melletted, csak kamuzik, hogy tovább dughasson, ill. legyezgeti a hiúságát, hogy egy ilyen fiatal fruskát is megkaphat, mint te.

A 1,5 ével későbbi kérdésedre pedig ez a válasz: nem, nem fog elválni, nem fogja ott hagyni a felépített életét, a feleségét, és a gyerekeit miattad.

2015. aug. 18. 15:37
 5/5 anonim ***** válasza:
kicsit összeszorította az izmokat (PC muscle meg hasonló), nekem is automatikusan megy ha valami olyat hallok vagy olvasok és éppen ülök.
2015. aug. 18. 16:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!