Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van olyan lány, aki nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan lány, aki nem szégyenli, hogy van egy kis pocakja? 20/F

Figyelt kérdés

Nagyon izgat a női has, köldök, főleg ha nem deszka, de nem találok partnert, mert a lányok zavarba jönnek ha a hasukról van szó, mert látszólag senki nem bírja magát függetleníteni a társadalmi sztereotípiáktól, miszerint a jó nő szálkás, vagy gizda!

Persze a sportossal nincs baj, de aki nem az, attól még igenis lehet nagyon gusztusos, és vonzó!

2015. aug. 18. 13:15
 1/6 anonim ***** válasza:
52%
Nekem sincs lapos hasam de en elfogadom es igy erzem magam jol. Szeretek enni rendesen ugyh ez van. igy is sokan vonzonak talalnak ugyv nem akarok salatazabalo ckal szamolgato nadszal lenni
2015. aug. 18. 13:18
 2/6 anonim ***** válasza:

En mar feldolgoztam h nem birom eltuntetni. Rs most leget okoskodni, hogy dieta, neg sport, egeszseges eletmod...stb.

Megsem tudjak lefaragni se a csipom, fenrkem, combom es a hasam se.

Ha nem eszek semmit es csak futok akkor is megmarad. Igy elfogadtam

2015. aug. 18. 13:18
 3/6 anonim ***** válasza:
Sajnos nekem is van egy kis pocim, pedig a testem többi része rendben van. Sokat sportolok és nagyjából egészségesen eszem, de nagyon édesszájú vagyok. És őszintén szólva úgy vagyok vele, hogy inkább legyen egy pici pocakom, minthogy ne ehessek több csokit. :D Ez van. Az édesség az én kriptonitom :)
2015. aug. 18. 13:24
 4/6 anonim ***** válasza:
23%
#3: akkor megcukrozzam neked a spermát? ;)
2015. aug. 18. 13:31
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem is van egy picike pocim, most már nem zavar. De azért pl. strandon nem mutogatnám, feszélyeznek a soványak. Mondjuk én sem vagyok kövér, csak egészséges alkatú.
2015. aug. 18. 15:03
 6/6 anonim ***** válasza:
A "pici" itt mekkoránk számít? Vagy inkább úgy kérdezem: mekkora számít picinek? Nem mindegy, mert lehet, hogyha én is mondok valamit, akkor azt más tök máshogy képzeli el...:D Valaki képet?
2015. aug. 19. 12:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!