Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, nők! Nektek Ő bejön külsőre? Kép lent.
10-es!
Magasívből telibesz.arom, hogy mit gondolsz. De valószínű jobban nézek ki, mint te...hiszen volt, olyan FÉRFI , aki feleségül vett!
Egyébként számomra a férfi 90 kg-nál kezdődik, izmos, szakállas és ordít róla a férfiasság...ami valljuk be a képen szereplő fiatalemberről nem mondható el. Legalábbis az én ízlésemet tekintve.
Van még mit tanulnod, javaslom kezdd is el! 31/nő
Nem tudom nekem kicsit homokosnak néz ki xD.
10/5 jóindulattal.
20 éves vagyok.
13-as.
Szarjad gyökér!Légy boldog a tükröddel! :D
16!
Ha neked ilyen a nő...akkor ilyen. És? Ez hogy jön ide? Kit érdekel? Volt egy kérdés, amire válaszoltam. Erre pár agyhalott seggarc beszólt, hogy "jujj, mégis akko hogy néz ki egy férfi, ha ez nem az?!!" blabla. Arra reagáltam. Nekem a képen szereplő pasi, nem jön be. Aki ezen felhúzza magát...forduljon orvoshoz. Másrészt meg mindenkinek más az ízlése. Felőlem nyugodtan lehet neked a J kosaras, 170 centis 50 kilós nő az álmod. Másnak meg lehet álmai pasija a képen szereplő valaki. Engem NEM zavar, NEM érdekel és NEM frusztrál, nem úgy, mint titeket az én véleményem. :D De ebből látszik a szintetek...........
Haha...17-es.Persze csak Te nem vagy agyhalott seggarc...ááá,nem... XD XD...
Fordulj pszichiáterhez,ne itt éld ki nárcisztikus hajlamaidat...kisgyerek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!