Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért van az hogy a barátom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy a barátom nem megy el szex közben?

Figyelt kérdés

Velem vesztette el a szüzességét egy hete akkor nem ment el, úgy voltam vele hogy izgult mert hogy én már túl voltam az elsőn. Aztán másodjára sem ment el, pedig érzékelhető jelei voltak annak hogy élvezi..

Magával az elélvezéssel nincs baja, petting közben ment már el..

Viszont valószinüleg allergiás arra az óvszerre amit használunk. Lehet hogy ez az oka?

2015. aug. 16. 18:27
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Óvszerben én se tudok elmenni. 😞 és még sokan mások se. Van ilyen sajnos. Én se örülök neki
2015. aug. 16. 23:29
 12/23 A kérdező kommentje:
Akkor ne parázzak rajta? Csak nekem rossz mert az előző barátom mindig elment, és most meg úgy érzem mintha én lennék a sz*r..
2015. aug. 16. 23:46
 13/23 anonim ***** válasza:
Retrograd (visszafelé történő) : Erről akkor beszélünk, ha az ondó ahelyett, hogy a hímvesszőn át elhagyná a szervezetet, visszafelé áramlik és a húgyhólyagba kerül. Ezt okozhatja cukorbetegség, vagy bizonyos gyógyszerek is. Hosszú távon azért veszélyes, mert ilyenkor lecsökken a hímvesszőn át kilövellt ejakulátum mennyisége
2015. aug. 17. 13:22
 14/23 anonim ***** válasza:

13"

ez is lehet persze. nálam biztos nem ez van

ha lehúzom az óvszert, akkor utána nagyon kevés kell, hogy gond nélkül elélvezzek

kérdező:

ne parázz rajta, és ha számodra nem gond, akkor a végén segíts rajta gumi nélkül az ajkaiddal. vagy ha a popsiszex se tabu, akkor úgy :-)

2015. aug. 17. 13:37
 15/23 A kérdező kommentje:

Hát a popsiszex az tabu.

Nekem ez rossz érzés,hogy nem megy el,mintha nem lenne neki jó.. Azt mondja hogy jó, de nem tudom te írtad e azt a kommentet is hogy neked se sikerül óvszerben. Ha igen akkor te mennyire élvezed közben?

2015. aug. 17. 19:06
 16/23 anonim ***** válasza:

gumiban a sexet semennyire

az egyuttletet viszont ugyanugy lehet elvezni

foleg ha utana szajjal azert a kuki is elvezkedhet

2015. aug. 17. 21:56
 17/23 A kérdező kommentje:
Akkor nem gáz ha nem megy el?
2015. aug. 17. 23:32
 18/23 anonim ***** válasza:
Igen, én is írtam. Egyszer sikerült csak gumiban elélveznem az elmúlt évtizedek alatt. Van amikor jobban érzem benne a barátnőm, de nagy részében minimális az inger 😐
2015. aug. 18. 00:45
 19/23 anonim ***** válasza:
Ha másképp el tud élvezni, akkor semmi probléma! 😃
2015. aug. 18. 00:46
 20/23 A kérdező kommentje:
Azzal ninvs probléma.. ;)
2015. aug. 18. 21:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!