Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy a barátom nem megy el szex közben?
Velem vesztette el a szüzességét egy hete akkor nem ment el, úgy voltam vele hogy izgult mert hogy én már túl voltam az elsőn. Aztán másodjára sem ment el, pedig érzékelhető jelei voltak annak hogy élvezi..
Magával az elélvezéssel nincs baja, petting közben ment már el..
Viszont valószinüleg allergiás arra az óvszerre amit használunk. Lehet hogy ez az oka?
13"
ez is lehet persze. nálam biztos nem ez van
ha lehúzom az óvszert, akkor utána nagyon kevés kell, hogy gond nélkül elélvezzek
kérdező:
ne parázz rajta, és ha számodra nem gond, akkor a végén segíts rajta gumi nélkül az ajkaiddal. vagy ha a popsiszex se tabu, akkor úgy :-)
Hát a popsiszex az tabu.
Nekem ez rossz érzés,hogy nem megy el,mintha nem lenne neki jó.. Azt mondja hogy jó, de nem tudom te írtad e azt a kommentet is hogy neked se sikerül óvszerben. Ha igen akkor te mennyire élvezed közben?
gumiban a sexet semennyire
az egyuttletet viszont ugyanugy lehet elvezni
foleg ha utana szajjal azert a kuki is elvezkedhet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!