Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Prosztata izgatás szex közben,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Prosztata izgatás szex közben, hogy tisztitsam a kijáratot?

Figyelt kérdés
nem, nem vagyok meleg, gyakran szoktam a barátnőmet szex közben análisan is izgatni, újjal, nyelvel, pénisszel, és ő is ki akarja probálni rajtam. hogy tisztitsam?

2015. aug. 16. 17:34
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
3-4-5 válaszolonak irtam de ok
2015. aug. 16. 17:53
 12/22 anonim ***** válasza:
Wécékefével.
2015. aug. 16. 18:02
 13/22 anonim ***** válasza:
Domestos ,wc kefe
2015. aug. 16. 18:04
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Beöntés. Gyógyszertárban kapsz hozzá készüléket.

Amúgy nem értem miért oltod Igen, én vagyok!-ot.

Tök egyértelmű, hogy nem az análal van baja, hanem azzal, hogy gáznak tartod megkérdezni a barátnődet, hogy hogyan készül fel rá.

Ha az nem tabu, hogy vulgárisan fogalmazok: seggbe dugod, akkor tanácsot kérni miért az?

2015. aug. 16. 18:05
 15/22 A kérdező kommentje:
értettem mit mondott, de válaszoltam is. nem tudom, annak érzem. 2+ év alatt 1x nem fingtunk böfögtünk egymás előtt, még én sem, de szexbe valahogy nincs tabu
2015. aug. 16. 18:08
 16/22 vorarlberna ***** válasza:
53%
2015. aug. 16. 18:49
 17/22 anonim ***** válasza:
én is azon a véleményen vagyok hogy a punci mellett nagyon izgató az anál is! a bajárat környéke legyen tiszta nálad, de kiprobálhatod ha leveszed a zuhanyrózsát és a csővel egy kis vizet beengedsz, majd kifojatod, és megcsinálod még egy két alkalommal. de sztem elég ha a bejárat tiszta.
2015. aug. 16. 22:30
 18/22 anonim ***** válasza:
ne közben tisztitsd,hanem előtte,kb.:úgy ahogy a barátnőd tiszticcsa a sajátját.
2015. aug. 17. 16:15
 19/22 anonim ***** válasza:
77%

Hát akkor neked előbb azt javasolom, hogy tanuljatok meg egymás előtt böfögni meg fingani, aztán meg sokat beszélgessetek egymással mindenről, de különösen sokat a szexről! Aztán egyből okafogyottá válnak az efféle mafla kérdések. Az itt kapott okosabb tanácsot is alkalmazhatod, de mindenképpen beszéljetek róla. Vagy még beszélgetni is csak "lábujj hegyen" szoktatok? :))

Tessék mindent a nevén nevezni és megbeszélni!!!!

2015. aug. 17. 20:16
 20/22 anonim ***** válasza:

Nem szükséges tisztítani. Én szoktam csinálni a páromnak prosztatamasszázst, és soha nem tapasztaltam, hogy bármi lenne a bejárat környékén, pedig elég mélyre fel kell nyúlni, hogy elérjem a prosztatáját. Semmiféle extra előkészületet nem alkalmazunk, egy normál tisztálkodáson kívül. Mindenesetre síkosítót érdemes használni hozzá.

Sok sikert! :)

2015. aug. 18. 11:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!