Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Prosztata izgatás szex közben, hogy tisztitsam a kijáratot?
Beöntés. Gyógyszertárban kapsz hozzá készüléket.
Amúgy nem értem miért oltod Igen, én vagyok!-ot.
Tök egyértelmű, hogy nem az análal van baja, hanem azzal, hogy gáznak tartod megkérdezni a barátnődet, hogy hogyan készül fel rá.
Ha az nem tabu, hogy vulgárisan fogalmazok: seggbe dugod, akkor tanácsot kérni miért az?
Hát akkor neked előbb azt javasolom, hogy tanuljatok meg egymás előtt böfögni meg fingani, aztán meg sokat beszélgessetek egymással mindenről, de különösen sokat a szexről! Aztán egyből okafogyottá válnak az efféle mafla kérdések. Az itt kapott okosabb tanácsot is alkalmazhatod, de mindenképpen beszéljetek róla. Vagy még beszélgetni is csak "lábujj hegyen" szoktatok? :))
Tessék mindent a nevén nevezni és megbeszélni!!!!
Nem szükséges tisztítani. Én szoktam csinálni a páromnak prosztatamasszázst, és soha nem tapasztaltam, hogy bármi lenne a bejárat környékén, pedig elég mélyre fel kell nyúlni, hogy elérjem a prosztatáját. Semmiféle extra előkészületet nem alkalmazunk, egy normál tisztálkodáson kívül. Mindenesetre síkosítót érdemes használni hozzá.
Sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!