Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi lehet az oka, ha egy nő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet az oka, ha egy nő mindenkit elutasít?

Figyelt kérdés
Egyik ismerősöm barátnőjéről van szó. 25 éves, úton útfélen ragadnak rá a pasik, kifejezetten jó nő, okos is, jó a humora. Nekem is bejön, csak tudom, hogy nagyon gazdag és nem érezném magam jól abban a luxusban, amiben ő él. Mások nem tudják, hogy milyen az anyagi helyzete, sosem jön kocsival bulizni pl., csak a barátok vannak tisztában vele. Kivétel nélkül mindenkit elutasít, jó pasit, kevésbé jó pasit, gazdagabbat, szegényebbet, mindegy milyen, finoman visszautasítja. Miért lehet ez?

2015. aug. 15. 17:52
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Ez a lány kifejezetten zárkózott, a magánéletéről aligha beszél, már megszokta tőle mindenki. Senki sem látta még pasival eddig, de hogy leszbikus -e, azt nem tudom. Nem igazán lehet kiszúrni.
2015. aug. 15. 22:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!